PSD vrea verificarea voturilor nule la Vrancea, pierdută de baronul Oprișan

PSD vrea verificarea voturilor nule la Vrancea, pierdută de baronul Oprișan

După ce a pierdut alegerile pentru Consiliul Județean, PSD Vrancea cere ca voturile declarate nule pentru alegerea preşedintelui CJ să fie verificate.

Cătălin Toma, câştigător al mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, a anunţat, luni, că PSD a cerut verificarea buletinelor nule pentru alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean.

”Partidul Naţional Liberal a câştigat alegerile în ceea ce priveşte conducerea Consiliului Judeţean Vrancea, cum de altfel a câştigat alegerile din mai multe localităţi din judeţul Vrancea. Datele din punctul nostru de vedere nu sunt finalizate, nici la biroul de circumscripţie nu s-au finalizat, având în vedere solicitarea PSD de reverificare a voturilor nule pentru candidatul la CJ Vrancea.

Am decis să cerem şi noi şi pentru Consiliul Judeţean. Nu vă ascundem că şi în 2016 a fost acelaşi număr de votanţi şi acelaşi număr de voturi nule”, a spus Cătălin Toma.

Acesta a și decis ca primul lucru pe care îl va face după prelurea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean este să ceară un audit:

”Vom avea foarte multe lucruri de făcut. Insist ca în primele zile când vom prelua această funcţie să facem şi un audit pentru că această instituţie are în desfăşurare proiecte care au avut de suferit sau suferă în ce priveşte execuţia bugetară. Nu vreau să plec la drum cu tot felul de băgat sub preş”.

Marian Oprişan a deţinut funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean
Vrancea fără întrerupere din 2000 până la aceste alegeri.

Și PNL şi USR PLUS cer verificarea voturilor nule înregistrate pentru alegerea consilierilor judeţeni, în condiţiile în care sunt 10.000 de voturi nule, acelaşi număr ca în 2016.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇