PSD a încheiat un protocol cu patru partide pentru demiterea primarului Sectorului 1. Clotilde Armand: Valori…unul și unul

PSD a încheiat un protocol cu patru partide pentru demiterea primarului Sectorului 1. Clotilde Armand: Valori…unul și unul

PSD a încheiat un protocol de colaborare şi parteneriat cu patru partide pentru strângerea de semnături şi organizarea de alte acţiuni în vederea demiterii primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Potrivit unui document al PSD, protocolul este încheiat cu Partidul Pro România Social Democrat, Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal) – PPUSL, Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) şi Partidul Ecologist Român (PER).

Principalele obiective ale documentului sunt: ”valorificarea, în domeniul organizării şi desfăşurării referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1 din Bucureşti, a potenţialului componentelor umane, etice, profesionale, existente în cadrul fiecărei părţi, înlăturarea în mod democratic a primarului Clotilde Armand, precum şi participarea, în comun, la promovarea spiritului civic şi a valorilor democraţiei şi statului de drept, corelate cu interesele locuitorilor din Sectorul 1”.

ADVERTISING

Potrivit angajamentului luat în protocol, fiecare parte colaborează şi eficientizează comunicarea la nivel central şi local, în vederea atingerii obiectivelor asumate, şi îşi va mobiliza complet toate resursele pentru a colecta un număr cât mai mare de semnături necesare pentru iniţierea referendumului.

De asemenea, fiecare parte îşi va mobiliza complet toate resursele pentru a asigura participarea la referendum a unui număr cât mai mare de cetăţeni cu drept de vot, cu domiciliul sau reşedinţa în Sectorul 1, pentru a asigura pragul minim legal pentru validarea consultării populare, se precizează în documentul semnat de liderii celor cinci formaţiuni.

ADVERTISING

Clotilde Armand: Dacă este nevoie îi mai bat o dată

În replică, edilul Sectorului 1 spune că în ultimii ani a luptat împotriva liderilor celor 5 formațiuni și i-a învins. Dacă este nevoie, spune Clotilde Armand, ”îi mai bat o dată cu toate partidele și televiziunile lor”.

”M. Ciolacu, V. Ponta, Dan Voiculescu și C.P. Tăriceanu au semnat un protocol pentru organizarea referendumului de demitere a Primarului Sector 1. Valori…. unul și unul.

Am luptat în ultimii ani împotriva lor și i-am învins (în 2016, în 2020). Dacă este nevoie îi mai bat o dată cu toate partidele și televiziunile lor. Singură. De un an de zile se chinuie sărmanii să mă înlăture și nu mai știu ce să facă.

ADVERTISING

Nu mai știu ei ce minciuni să mai inventeze pentru că le-am închis robinetul prin care curgeau bani spre firmele lor de casă”, a scris pe Facebook Clotilde Armand.

M. Ciolacu, V. Ponta, Dan Voiculescu și C.P. Tăriceanu au semnat un protocol pentru organizarea referendumului de...

Publicată de Clotilde Armand pe Luni, 30 august 2021

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇