Primarul Sectorului 2, furios: „Nesimțitul cu BMW s-a tras și el puțin acolo” (Foto)

Primarul Sectorului 2, furios: „Nesimțitul cu BMW s-a tras și el puțin acolo” (Foto)

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a făcut public cazul unui șofer care nu numai că a încălcat regulile de circulație, parcând într-un loc nepermis, dar a și distrus spațiul verde.

Edilul a postat pe Facebook imagini în care se vede cum șoferul a dărâmat un copac proaspăt plantat și a anunțat că a depus plângere pentru distrugere.

„Nesimțirea unora nu are limite! Nici nu am finalizat bine amenajarea de pe str. Ramuri Tei și un nesimțit, că altfel nu-l pot numi, s-a urcat cu bolidul peste un copac proaspăt plantat. Deși la nici 50 de metri există o parcare de sute de locuri, nesimțitul cu BMW s-a tras și el puțin acolo, fără să se gândească la ce distruge și cum își bate joc de munca altora.

ADVERTISING

Nu a fost prins la locație de echipajul Poliției Locale pentru că a stat doar 2 minute, cât a așteptat pe cineva, însă vă garantez că nu va scăpa. Am depus plângere pentru distrugere. Ne vom asigura că va plăti pentru toate stricăciunile provocate, plus amendă maximă pentru fapta sa.

Pentru astfel de grobianism am toleranță zero. Cei precum nesimțitul din imagine, deși o minoritate, strică orașul pentru noi toți ceilalți!”, a scris pe Facebook Radu Mihaiu, împreună cu imaginile de mai jos.

Pe de altă parte, tot joi s-a decis că Primăria Sectorului 2 va cumpăra 4 de hectare din Parcul Plumbuita ca să nu se facă blocuri.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇