Primarul ales din Bușteni a murit, la un meci de fotbal

Primarul ales din Bușteni a murit, la un meci de fotbal

Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni, a murit duminică, în urma unui stop cardiac pe care l-a suferit în timp ce era la un meci de fotbal. El era cunoscut cu probleme cardiace. Astăzi împlinea 40 de ani de căsnicie și urma să își preia funcția în octombrie.

Emanoil Savin a făcut infarct în timpul unui meci de fotbal la Bușteni. S-a simțit brusc rău și a căzut la pământ. El era cunoscut cu probleme cardiace și urma un tratament de specialitate la o clinică din București.

Savin a fost dus de urgență cu ambulanța de la Bușteni la Sinaia și s-a încercat transportul cu un elicopter la București, dar nu a putut fi resuscitat și i s-a declara decesul, a declarat Mariana Miu, managerul Spitalului Sinaia.

ADVERTISING

Social-democratul Emanoil Savin, în vârstă de 65 de ani, câștigase în iunie alegerile pentru Primăria Bușteni și urma să preia funcția din octombrie.

Președintele PSD Prahova, Virgiliu-Daniel Nanu, a anunțat decesul pe Facebook: „Cu profundă durere, ne luăm rămas-bun de la domnul Emanoil Savin, un om de o valoare inestimabilă pentru comunitatea noastră. Domnul Savin nu a fost doar un primar ales, ci și un prieten drag, un lider dedicat și un model de urmat pentru toți cei care l-au cunoscut. Familiei îndurerate, vă transmit cele mai sincere condoleanțe. În aceste clipe de mare durere, gândurile mele sunt alături de voi, sperând să găsiți alinare și putere. Pierderea sa lasă un gol imens în sufletele noastre și în istoria acestui oraș pe care l-a slujit cu atâta devotament și iubire”.

ADVERTISING

În cursul dimineții, pe pagina de Facebook a primarului Emanoil Savin a fost postat un mesaj aniversar, cu ocazia împlinirii de 40 de ani de căsnicie.

„Astăzi aniversăm 40 de ani de când am spus DA în fața lui Dumnezeu și a ofițerului stării civile! La mulți ani! 4 august 1984 - 4 august 2024”, scrie pe pagina lui Emanoil Savin.

Astăzi aniversăm 40 de ani de când am spus DA în fața lui Dumnezeu și a ofițerului stării civile! La mulți ani! ♥️⭐4 august 1984 - 4 august 2024⭐

Publicată de Emanoil Savin pe Duminică, 4 august 2024

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇