PNL i-a retras sprijinul politic președintelui CJ Constanța, urmărit penal de DNA

PNL i-a retras sprijinul politic președintelui CJ Constanța, urmărit penal de DNA

PNL i-a retras sprijinul politic lui Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, acesta fiind urmărit penal pentru fapte de corupție.

Colegiul Director Județean (CDJ) al PNL Constanța a votat joi retragerea sprijinului politic președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, în urma unei decizii luate de Biroul Politic Județean al PNL în ședința din 24 iunie.

„Județul Constanța a intrat în cea mai accelerată și consistentă etapă de dezvoltare din ultimii 30 de ani și acest lucru se vede cu ochiul limpede. În acest context, așteptările de la noi sunt și rămân foarte ridicate. Șirul nesfârșit de controverse dar și o lipsă de colaborare și comunicare dintre Mihai Lupu și colegii noștri din partid a dus la votarea retragerii sprijinului politic”, a subliniat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

ADVERTISING

„În perioada ce urmează este misiunea noastră să asigurăm un flux administrativ neîntrerupt între primării și Consiliul Județean pentru a continua să dezvoltăm toate localitățile din Județul Constanța”, a continuat acesta.

În prima jumătate a lunii iunie, DNA anunța că președintele Consiliului Județean Constanța este urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, alături de directorul Direcţiei, Ermil Chelariu, şi alţi funcţionari din primăriile Năvodari şi Mangalia.

Ultimii trei i-ar fi oferit informaţii care nu sunt publice unui om de afaceri pentru a câştiga mai multe licitaţii. Lupu, Chelariu şi un alt funcţionar ar fi primit în schimb plante decorative şi ar fi beneficiat de lucrări de amenajare a grădinilor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇