PNL face primul pas pentru fuziunea cu ALDE și a stabilit echipa de campanie pentru europarlamentare

PNL face primul pas pentru fuziunea cu ALDE și a stabilit echipa de campanie pentru europarlamentare

În şedinţa conducerii liberalilor de luni s-a făcut primul pas în procesul de fuziune prin absorbţie cu ALDE şi s-a decis echipa de campanie a PNL pentru alegerile europarlamentare.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a anunţat că azi s-au stabilit normele de reprezentare ALDE în structurile de conducere. Acum urmează un Consiliu Naţional pentru validarea fuziunii.

”Astăzi s-au stabilit normele de reprezentare a ALDE în structurile de conducere ale Birourilor Politice Judeţene şi în Biroul National Executiv şi în mod evident urmează ulterior stabilirea unei date pentru acel Consiliu Naţional care va valida această fuziune cu ALDE”, a spus Stroe. 

ADVERTISING

Purtătorul de cuvânt al PNL a precizat că acest proces de fuziune evidenţiază faptul că PNL rămâne cel mai important partid al dreptei româneşti, partidul integrator care, mai devreme sau mai târziu, cu siguranţă va îngloba toate curentele de orientare politică de dreapta din România. 

Cât despre alegerile din 2024, echipa de campanie a PNL pentru europarlamentare va fi condusă de secretarul general Lucian Bode.

Din echipă vor mai face parte Dan Motreanu, Iulian Dumitrescu, Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur, Emil Boc, Vasile Blaga, Ilie Bolojan, Thuma Hobert, iar secretarul executiv al acestei comisii va fi Remus Borza.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Aceştia sunt cei 10 membri ai echipei de campanie a PNL şi vor asigura structura organizatorică şi vor întocmi planul de abordare a alegerilor europarlamentare de la anul. Secretarul executiv al acestei comisii este Remus Borza”, a mai spus Stroe după şedinţa PNL.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇