Orban spune că el nu numără filialele care îl susțin

Orban spune că el nu numără filialele care îl susțin

Dacă ar număra filialele care îl susţin, acest lucru ar fi în avantajul său, crede Ludovic Orban, în cursă pentru șefia PNL.

”Sunt unii care tot numără filiale. Eu nu număr filiale, deşi ar fi în avantajul meu să număr filiale. În fiecare filială există membri ai PNL, există parlamentari, primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri judeţeni, există căuzaşii PNL care se bat pentru partid în fiecare zi, care promovează ideile PNL, apără deciziile PNL în fiecare zi. Din cauza asta eu nu număr filiale. În general eu   u număr. Dacă e să numărăm ceva, ar trebui să numărăm membrii PNL pentru că până laurmă contează opţiunea fiecărui membru al PNL. Voi aveţi puterea de a decide viitorul PNL, aici în Girj şi mai ales când veţi fi chemaţi la nivel naţional”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la Gorj.  

ADVERTISING

Ludovic Orban a amintit că el este ”autorul” Transalpinei şi că susţine crearea unui program guvernamental netru domeniul schiabil din Parâng.    ”Ştiţi că nu mă mai premiază decât din când în când domnul  Dumitru Leuştean, pentru că am fost autorul Transalpinei, dar acolo este un proiect extrem de important de dezvoltare pentru tot arealul din zona  respectivă. Trebuie sprijinit la nivel guvernamental tot domeniul schiabil din Parâng, trebuie susţinute toate proiectele de dezvoltare turistică din zona respectivă. În timp, trebuie să generăm noi industrii, noi investiţii care să fie în pas cu lumea.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mineritul de lignit reprezintă o activitate care e din ce în ce mai depăşită. Noi trebuie să găsim soluţii şi dealtfel le-am şi găsit în timpul guvernării în proiectele de restructurare a Complexului Energetic Oltenia”, a declarat Orban.

Tot la Gorj a fost și contracandidatul Florin Cîțu, care nu a pierdut prilejul de a adresa mesaje triumfaliste.

"Eu le garantez românilor că alegerile din PNL nu vor afecta în niciun fel  guvernarea României. Guvernarea României merge foarte bine, avem estimări pentru cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană din 2021 şi vă spun că dacă mergem în ritmul ăsta o să avem o premieră, o creştere economică cu două cifre, care să înceapă cu două cifre", a spus Cîțu.

ADVERTISING

Citește textele zilei pe Spotmedia


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇