Orban: Dacă îl dai la o parte pe Rafila, îl vezi tot pe Dragnea, pe Ciolacu, pe Tudose, sunt aceiaşi oameni

Orban: Dacă îl dai la o parte pe Rafila, îl vezi tot pe Dragnea, pe Ciolacu, pe Tudose, sunt aceiaşi oameni

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că PSD a decis să îl susţină pe medicul Alexandru Rafila pentru un mandat de deputat nu din apreciere faţă de acesta, ci pentru că social-democraţi cu state vechi „să se ascundă” în spatele acestuia.

De asemenea, Orban a susţinut că Rafila, candidat din partea PSD, a fost printre persoanele de ale căror opinii autorităţile au ţinut cont atunci când au luat decizii cu privire la gestionarea crizei sanitare, iar în momentul în care critică situaţia sistemului sanitar Rafila ”se critică pe el”.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Îmi pare rău că a ajuns în situaţia de a se critica pe el, sincer acuma. E împins de la spate de PSD-iştii care l-au pus pe listă. PSD-iştii l-au pus pe listă nu că îl apreciază profesional, PSD-iştii l-au pus pe listă ca să se ascundă ei cu imaginea lor deteriorată, cu tot trecutul lor dubios, cu toată percepţia negativă, să se ascundă în spatele unui om care e mai ok, aşa, are o cotă de încredere. Dar PSD e acelaşi. Ei numai se ascund în spatele lui. Dacă îl dai la o parte pe Rafila, îl vezi tot pe Dragnea, pe Ciolacu, pe Tudose, sunt aceiaşi oameni. Asta e o păcăleală pe care încearcă să o administreze PSD-ul în stilul lor caracteristic, cu fake news-uri”, a declarat Ludovic Orban, joi seară, într-o emisiune la B1 Tv.

Orban voia dezbatere cu propunerea PSD

Orban a adăugat că ar fi vrut să participe la o dezbatere cu premierul propus de PSD, pe tema programelor de guvernare, însă nici în acest moment nu se ştie cine este cel propus de social-democraţi pentru această funcţie.

„Ce partid se prezintă în alegeri cu trei propuneri de prim ministru? Dar cum se simt ăia trei, care sunt toţi trei în propunerea de prim ministru? Ştiţi de ce cred că vin cu trei propuneri? Pentru că noi am văzut: cât au fost la guvernare trei ani, au avut trei prim miniştri: Grindeanu, Tudose şi cu Dăncilă şi probabil ei ştiu că trebuie să pună câte trei premieri că nu o să reziste niciun premier mai mult de un an de zile. Oricum, să vii cu Grindeanu şi cu Tudose ca potenţial premier, după ce au eşuat lamentabil, mi se pare o totală desconsiderare în primul rând faţă de cetăţeni”, a afirmat Orban.

Citește și: