Orban caută o soluție să schimbe Avocatul Poporului: Weber pare avocatul PSD

Orban caută o soluție să schimbe Avocatul Poporului: Weber pare avocatul PSD

Premierul Ludovic Orban a anunțat, vineri, că va cere grupurilor parlamentare ale PNL să găsească o soluție pentru demiterea Renatei Weber din funcția de Avocat al Poporului.

„Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL să cerceteze posibilitatea de a o demite și de a numi un avocat al poporului pentru cetățeni”, a declarat premierul.

El a punctat că Weber pare mai mult avocatul PSD.

„Avocatul Poporului nu mai e demult al poporului. Renate Weber s-a comportat ca avocat al celor care au încălcat legea în timpul pandemiei. S-a arătat a fi avocatul PSD, iar acum se arată a fi avocatul celor cu pensii speciale mari. Peste 7.000 de lei. Asta e Renate Weber”, a punctat Ludovic Orban.

ADVERTISING

Amintim că Avocatul Poporului a atacat, joi, la Curtea Constituțională legea adoptată miercuri de Camera Deputaților privind impozitarea cu până la 85% a tuturor pensiilor speciale din România.

Citește și:

Pensiile speciale ne-au costat 4,1 miliarde de lei în 5 luni. Am calculat câte măști, mănuși și tablete se puteau cumpăra în pandemie

Ministrul Apărării: Pensiile militarilor nu sunt pensii speciale. Un sindicat amenință că dă în judecată Parlamentul și pe Iohannis

A.G.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇