Orban caută o soluție să schimbe Avocatul Poporului: Weber pare avocatul PSD

Orban caută o soluție să schimbe Avocatul Poporului: Weber pare avocatul PSD

Premierul Ludovic Orban a anunțat, vineri, că va cere grupurilor parlamentare ale PNL să găsească o soluție pentru demiterea Renatei Weber din funcția de Avocat al Poporului.

„Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL să cerceteze posibilitatea de a o demite și de a numi un avocat al poporului pentru cetățeni”, a declarat premierul.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

El a punctat că Weber pare mai mult avocatul PSD.

„Avocatul Poporului nu mai e demult al poporului. Renate Weber s-a comportat ca avocat al celor care au încălcat legea în timpul pandemiei. S-a arătat a fi avocatul PSD, iar acum se arată a fi avocatul celor cu pensii speciale mari. Peste 7.000 de lei. Asta e Renate Weber”, a punctat Ludovic Orban.

Amintim că Avocatul Poporului a atacat, joi, la Curtea Constituțională legea adoptată miercuri de Camera Deputaților privind impozitarea cu până la 85% a tuturor pensiilor speciale din România.

Citește și:

Pensiile speciale ne-au costat 4,1 miliarde de lei în 5 luni. Am calculat câte măști, mănuși și tablete se puteau cumpăra în pandemie

Ministrul Apărării: Pensiile militarilor nu sunt pensii speciale. Un sindicat amenință că dă în judecată Parlamentul și pe Iohannis

A.G.