Parlamentarii PNL vor participa la dezbaterea moțiunii de cenzură a PSD, dar nu vor vota

Parlamentarii PNL vor participa la dezbaterea moțiunii de cenzură a PSD, dar nu vor vota

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat marți că s-a decis ca parlamentarii coaliției de guvernare să fie prezenți în Parlament la moțiunea de cenzură a PSD, dar să nu voteze.

„Și la nivelul coaliției, și în partid am luat decizia la moțiunea de cenzură să fim prezenți și să nu votăm astfel încât să arătăm lipsa de majoritate și gratuitatea acestui demers politicianist al PSD”, a declarat marți Ludovic Orban.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seară, că textul moţiunii de cenzură este finalizat, fiind negociat cu partenerii sociali şi toti susţinătorii.

ADVERTISING

”Este pentru prima oară, după 30 de ani de democraţie post-decembristă, când o moţiune de cenzură are şanse să treacă la şase luni de la alegeri, chiar dacă matematic ei au în acest moment o majoritate. Este evident, direcţia este greşită”, a declarat, luni seară, la Antena 3, Marcel Ciolacu, potrivit News.ro.

Întrebat dacă există oameni din PNL care ar vrea să voteze moţiunea, Ciolacu a afirmat: ”Există astfel de semnale şi vom continua negocierile”.

Moţiunea va fi depusă miercuri şi va fi votată săptămâna viitoare, a mai precizat Ciolacu.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇