Octavian Berceanu îl concurează pe Drulă la preşedinţia USR

Octavian Berceanu îl concurează pe Drulă la preşedinţia USR

Octavian Berceanu, fost şef al Gărzii de Mediu, a anunţat că şi-a depus candidatura pentru preşedinţia USR.

„Am depus candidatura pentru preşedinţia USR PLUS, în competiţia internă a partidului. ‘USR e vocea tuturor!’ Candidez pentru funcţia de preşedinte al USR PLUS pentru că membrii au dreptul să-şi exprime liber părerile, să fie înţeleşi şi susţinuţi.

Candidez pentru că cetăţenii români au votat ca să-i reprezentăm, necondiţionat, indiferent de cât de greu ne este. Asta vom face", a scris Berceanu, miercuri seara, pe Facebook.

ADVERTISING

Primul tur al alegerilor pentru preşedinţia USR se va desfăşura între 6 şi 10 iulie, turul al doilea între 11 şi 15 iulie, iar Congresul online de validare a alegerilor pe 16 iulie.

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, şi-a anunţat, pe 21 mai, candidatura la conducerea formaţiunii, afirmând că livrează rezultate concrete, "nu bla-bla steril", iar partidul are nevoie de organizare şi "o mână hotărâtă pe volan".

Pe 15 iunie echipa "Curaj pentru România", echipă care a candidat în 2021 la alegerile pentru Biroul Naţional al USR, a transmis că va decide, până la sfârşitul lunii iunie, pe cine va desemna drept candidat pentru preşedinţia partidului.

ADVERTISING

În aceste alegeri preliminare s-au înscris pentru candidatura la preşedinţia USR: primarul Braşovului, Allen Coliban, şi deputaţii Cătălin Teniţă şi Mihai Poliţeanu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇