Obama și-a făcut public un număr de telefon. Ce se întâmplă când suni sau dai mesaj

Obama și-a făcut public un număr de telefon. Ce se întâmplă când suni sau dai mesaj

Fostul președinte american Barack Obama și-a făcut public un număr de telefon.

În postări pe conturile de social media el și-a îndemnat urmăritorii să îi dea mesaje. Ca idee, doar pe Facebook Obama are 56 de milioane de urmăritori.

”Bine, hai să încercăm ceva nou. Dacă sunteți din Statele Unite, dați-mi un mesaj la 773-365-9687. Vreau să-mi spuneți ce faceți, la ce vă gândiți și cum vreți să votați în acest an”, a scris fostul lider de la Casa Albă în postare.

Pe Facebook, el a pus o poză cu soția lui, Michelle Obama, în timp ce amândoi se uită la un telefon mobil (foto articol).

ADVERTISING

All right, let's try something new. If you’re in the United States, send me a text at 773-365-9687 — I want to hear how...

Publicată de Barack Obama pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Obama a adăugat ca va și răspunde la unele mesaje: ”O să vă scriu, din când în când, să vă spun la ce mă gândesc și eu”.

Obama își lansează primul volum din ”Promised Land”, o carte care va fi publicată simultan în 25 de limbi, în întreaga lume

Ce se întâmplă când suni sau dai mesaj

Cei de la CNN au vrut să vadă ce se întâmplă dacă îl sună pe fostul președinte al SUA. Oricum, de reținut este că nu este numărul personal al lui Barack Obama, ci doar unul dintre numerele sale de telefon.

ADVERTISING

După ce sună de trei ori, în telefon se aude ”vocea familiară a fostului președinte”, scrie sursa citată.

”Bună, sunt Barack Obana. Trimite-mi un sms și eu o să-ți trimit un mesaj din când în când. Abia aștept să aud vești de la tine!”.

Apoi, dacă trimiți un mesaj numărului de telefon, primești automat un răspuns.

”Bună! Sunt Barack. Dă click pe link să te înscrii și să îți pot răspunde direct. Nu o să pot citi chiar tot ce mi se scrie, dar o să răspund uneori. Vreau să știu ce-ți trece prin cap și o să spun și eu la ce mă gândesc. Hai să facem asta!”.

ADVERTISING

Dacă cetățeanul dă click pe link-ul respectiv, este direcționat spre site-ul community.com, o platformă care permite ”comunicarea directă și instantanee la scară mare, prin intermediul sms-urilor”.

Ca să te înregistrezi, trebuie să adaugi numele, sexul, ziua de naștere și orașul din care vii.

Și alte vedete au apelat la această metodă pentru a comunica cu fanii lor. În această categorie intră Kerry Washington, Ashton Kutcher sau Amy Schumer.

Vezi și Discursurile care pot schimba America. Joe Biden, soții Obama și Kamala Harris și-au unit forțele să-l învingă pe Trump

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇