Nicușor Dan e mulțumit de încrederea de care se bucură în rândul bucureștenilor, dar nu înțelege cota Gabrielei Firea

Nicușor Dan e mulțumit de încrederea de care se bucură în rândul bucureștenilor, dar nu înțelege cota Gabrielei Firea

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, s-a declarat mulţumit de încrederea de care se bucură în rândul bucureştenilor.

Întrebat dacă se bazează pe susţinerea PNL la alegerile locale de anul viitor, Dan a spus că se bazează pe votul oamenilor de dreapta.

”PNL este un partid care are susţinători şi care merg la vot. Uneori îl ascultă, uneori nu ascultă de ce li se transmite de către partidul cu care votează. Eu în 2020 am fost votat de susţinătorii PNL, de susţinătorii USR şi de mai mulţi oameni din zona de dreapta. Încerc să nu îi dezamăgesc pe aceşti oameni şi să merg în direcţia în care ei m-au invitat să merg.

ADVERTISING

Există o diferenţă foarte mare între guvernarea PSD şi a Gabrielei Firea, care a fost o devalizare a banului public, o spoială, a lucrului de mântuială, în care nu s-a început nimic serios, şi o acţiune sistematică fundamentală, care a început cu situaţia financiară, care a continuat cu planuri pentru tot ce înseamnă trafic, termie”, a adăugat Nicuşor Dan.

Întrebat, de asemenea, dacă se aşteaptă ca PNL să o susţină pe Gabriela Firea, edilul a precizat că este greu să spui unui liberal să facă acest lucru.

ADVERTISING

Totuşi, el a precizat că îl miră cota de încredere de care se bucură fostul edil Gabriela Firea, care va fi şi principalul său contracandidat la alegerile locale de anul viitor, pentru fotoliul de primar general al Bucureştiului.

”E foarte greu pentru un susţinător al PNL care a fost convins şi a presat partidul să realizeze o uniune care a fost dificilă cu USR, împotriva Gabrielei Firea, e greu să îi spui acum să o voteze pe Gabriela Firea.

PSD are un candidat şi mă miră cota de încredere pe care o are Gabriela Firea. Realmente nu înţeleg cum cineva care a dus Primăria în faliment, care a dus compania de termie în faliment şi care nu a început nimic notabil în Bucureşti, poate să aibă o încredere aşa de mare”, a subliniat Nicuşor Dan.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇