Nicuşor Dan spune că a ales vacanța la Olimp pentru fiica sa și muzică

Nicuşor Dan spune că a ales vacanța la Olimp pentru fiica sa și muzică

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a explicat, întrebat fiind de ce a ales să petreacă vacanţa în România, că un motiv a fost acela că fetiţa lui este la vârsta la care socializează şi o face mai bine în limba română, iar un altul a fost că pe litoralul românesc sunt terase unde cântă muzică românească.

Nicuşor Dan a declarat, marţi seară, la B1 TV, că a fost într-un „semiconcediu”.    

"Am fost într-un semiconcediu pentru că fetiţa nu mă mai văzuse de... nu mai ieşim în familie de doi ani şi insista să merg, pe de altă parte telefonul suna, trebuie să semnez acte. Au fost nişte zile interesante. Am fost câteva zile în staţiunea Olimp. Acolo am fost şi acum doi ani şi unde ne simţim foarte bine”, a povestit primarul.  

ADVERTISING

Întrebat de ce nu a mers în vacanţă în străinătate, edilul a răspuns: "E o decizie pe care am luat-o, fetiţa noastră fiind mică, la vârsta la care îşi face prieteni şi e important pentru ea să socializeze şi evident că socializează mult mai bine în limba română, discută cu alţi copii şi, dincolo de asta, e litoralul românesc, sunt terasele unde cânta muzică live românescă foarte des”.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇