Nicușor Dan e convins că miercuri are bugetul votat: Nu ne putem juca cu servicii publice, cu salarii

Nicușor Dan e convins că miercuri are bugetul votat: Nu ne putem juca cu servicii publice, cu salarii

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că marţi va avea o foarte lungă discuţie pe buget, pe amendamentele partidelor, el precizând că este foarte optimist că miercuri se va adopta bugetul PMB.

E crucial să fie adoptat bugetul înainte de 8 martie, când trebuie să vină sutele de milioane din impozitele bucureştenilor.

”Eu sunt foarte optimist că miercuri o să avem bugetul, pentru că nu ne putem juca cu servicii publice, cu salarii, cu funcţionarea activităţii. Eu sunt deschis să avem discuţia pe amendamentele pe care o să le avem în sfârşit mâine dimineaţă şi cred că suntem oameni responsabili”, a spus edilul.

ADVERTISING

”Eu o să discut, aşa cum am discutat timp de trei ani de zile, cu toată lumea, pentru că asta înseamnă politica. Bineînţeles că am şi eu ideile mele, dar trebuie să ai o majoritate, tot timpul, ca să treci nişte proiecte. (..)

Suntem într-o perioadă preelectorală, propice pentru declaraţii politice, toată lumea e legitim să le facă. Singura chestiune care este importantă în această perioadă este ca noi să avem buget înainte de data de 8 martie, când trebuie să vină sutele de milioane din impozitele bucureştenilor, care vin prin Ministerul Finanţelor”, a completat Nicuşor Dan.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Primarul general a convocat şedinţa extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, miercuri, 6 martie, ora 12:00. Anunţul primarului vine după ce vineri Consiliul nu a reuşit să adopte proiectul bugetului Capitalei pe 2024.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇