Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, are din nou Covid și a intrat în izolare - UPDATE

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, are din nou Covid și a intrat în izolare - <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span>

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a anunțat joi, într-o postare pe Facebook, că are din nou Covid, după prima sa infectare în noiembrie 2020. Ministrul nu apare în fotografiile oficiale de la evenimentele publice de miercuri ale membrilor Guvernului.

”(…) Începând de miercuri sunt în izolare. Îmi exercit toate îndatoririle profesionale de la distanță, am suspendat doar întâlnirile față în față și audiențele.

Nu am simptome, mă simt foarte bine și sunt nerăbdător să revin alături de colegii mei din Ministerul Apărării Naționale și din Guvernul României. Să ne revedem sănătoși!”, a postat pe Facebook, joi dimineață, Vasile Dîncu.

ADVERTISING

UPDATE 11:03 - La scurt timp de la anunțul făcut, Vasile Dîncu a venit cu precizări suplimentare, menționând că miercuri nu a participat la nicio activitate publică și nu a avut ”contact direct cu niciun oficial român sau străin”.

Se spune că marile întâlniri ale vieții sunt cele neplanificate. Nu se aplică, însă, tuturor întâlnirilor, cu atât mai...

Publicată de Vasile Sebastian Dancu pe Miercuri, 2 februarie 2022

De altfel, ministrul Apărării nu apare în fotografiile oficiale de la evenimentele de ieri - ședința solemnă a Parlamentului, ședinta de guvern și vizita președintelui Iohannis la baza militară de la Câmpia Turzii.

ADVERTISING

În noiembrie 2020, Vasile Dîncu a fost testat pozitiv cu Covid-19 pentru prima oară și a intrat în carantină.

În ianuarie, el a fost implicat într-o dispută publică legată de masca pe care o purta la evenimente publice și care, aparent, era textilă, lucru interzis de autorități.

Vasile Dîncu a explicat atunci că sub masca textilă asistenții săi atașaseră o mască chirurgicală, deci cadrul legal în vigoare ar fi fost respectat.

Și ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat săptămâna trecută că este bolnav de Covid-19 pentru a doua oară.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇