Și primarul și prefectul din Sibiu au Covid

Și primarul și prefectul din Sibiu au Covid

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, în vârstă de 68 de ani, și prefectul Sibiului, Mircea Crețu, în vârstă de 60 de ani, sunt izolați la domiciliu, fiind diagnosticați cu noul coronavirus.

Publicitate

Primarul Astrid Fodor are pentru prima dată COVID-19 și se tratează la domiciliu. Cât timp este în izolare, atribuțiile de primar au fost delegate viceprimarului Corina Bokor.

„Starea mea este schimbătoare. Când bine, când mai puțin bine. Dar urmez schema de tratament și sunt optimistă, în sensul că voi depăși cu bine această încercare”, a declarat Astrid Fodor pentru Turnulsfatului.ro.

Și prefectul Sibiului, Mircea Crețu, este în izolare, după ce a fost confirmat cu COVID-19. Atribuțiile au fost preluate de subprefectul Sebastian Șebu.

Publicitate

Mircea Crețu este pentru a doua oară infectat cu SARS-CoV-2. Prima dată a avut test pozitiv în noiembrie 2021. Starea lui Mircea Crețu este stabilă.

De la debutul pandemiei și până în prezent, în județul Sibiu au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2 un număr de 55.052 de persoane, din care 54.403 adulți și 649 de copii. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 561 persoane, dintre care 87 sunt reinfectate.

În municipiul Sibiu, rata de infectare a trecut, marți, de 26 la mie.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇