Mihai Șora: Țin cu Ludovic Orban, se-nțelege. Nu dați vrabia din mână pe cioara nebună de pe gard

Mihai Șora: Țin cu Ludovic Orban, se-nțelege. Nu dați vrabia din mână pe cioara nebună de pe gard

Filosoful Mihai Șora și-a exprimat public opțiunea între Ludovic Orban și Florin Cîțu, cu doar câteva zile înainte de congresul PNL unde cei doi candidează la funcția de președinte al partidului.

Ironic, Șora postează o imagine în care cei doi lideri PNL discută și face o analiză a gesturilor lor. Deși recunoaște că ”amândoi au o problemă cu arătătorul”, filosoful în vârstă de 104 ani observă că Ludovic Orban încearcă să îi surprindă privirea lui Florin Cîțu, ceea ce îl face ”mai echilibrat, mai demn”, ca și ținuta sa, de altfel.

ADVERTISING

”Țin cu Ludovic Orban, se-nțelege”, scrie el.

Mihai Șora își încheie postarea cu un îndemn pentru alegătorii din partid.

”(…)nu dați vrabia din mână, oameni buni, pe cioara nebună de pe gard”, scrie Mihai Șora pe Facebook.

Amândoi au probleme cu arătătorul.(De ce, oare, trebuie să scoți gheruța la vedere când vorbești?)Însă unul își pune,...

Publicată de Mihai ȘORA pe Joi, 23 septembrie 2021

Congresul PNL: 5.000 de delegați la un loc, în scenariul roșu

În plin val 4 al pandemiei, PNL organizează sâmbătă, la București un congres la care sunt așteptați 5.000 de oameni. În cadrul congresului, Florin Cîțu și Ludovic Orban candidează la șefia Partidului Național Liberal.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Asta în condițiile în care Bucureștiul a intrat în scenariul roșu și urmează să intre în vigoare certificatul verde.

Pentru a organiza evenimentul, liberalii se bazează pe o modificare recentă a regulilor, care spune că organizarea și desfășurarea activităților în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole sau concerte sunt permise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție dacă incidența cumulată la 14 zile este mai mare 3 la mia de locuitori. Iar Romexpo ar avea o capacitate de 10.000 de locuri.

ADVERTISING

O.D.

Citește și:

Mihai Șora, către Cîțu: Dacă nu faci față presiunii securiștilor conectați la resursele din sănătate, poate că nu ai anvergura postului pe care îl ocupi


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇