Medicul Cîrstoiu neagă vehement că se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, după ce s-a trezit cu plângere la DNA

Medicul Cîrstoiu neagă vehement că se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, după ce s-a trezit cu plângere la DNA

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, neagă informaţiile conform cărora s-ar retrage din cursa electorală, spunând că a intrat în competiţie pentru a câştiga.

Zvonul referitor la retragerea sa a apărut în presă după ce Alexandru Pânișoară, candidatul susţinut de Partidul Ecologist Român pentru PMB, a depus o plângere penală împotriva medicului la DNA.

”E o candidatură a celor două mari partide, PSD şi PNL, şi este o candidatură solidă, e o candidatură matură, o candidatură prin care eu vreau să fac ordine în Capitală. Şi ca să fac ordine şi în haosul zilei: nu, nu există niciun fel de posibilitate, discuţie, gând, idee sau ce vreţi dumneavoastră. Eu voi candida mai departe, fiind candidatul coaliţiei PSD-PNL”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, marţi seară, la TVR Info.

ADVERTISING

Întrebat cum îşi explică aceste informaţii din presă despre o posibilă renunţare, Cîrstoiu a răspuns: ”Cred că sunt perceput ca un potenţial risc pentru candidaţii, sau pentru doritorii acestei poziţii, pentru că, până la urmă, mie nu prea mi-e clar, în afară de domnul Nicuşor Dan, nu prea mi-e clar ce se întâmplă cu ceilalţi candidaţi”.

”Am văzut astăzi un candidat care făcea plângeri penale pe la DNA; împotriva mea, de spaimă, fără niciun fel de motivaţie, am mai văzut un posibil candidat care dispare două săptămâni să conceapă ceva.

ADVERTISING

Mie mi-e clar un singur lucru: eu am pornit o luptă, iar acest război este un război ca să facem ordine în Capitală, eu fiind un candidat serios. Niciodată n-am intrat într-o luptă decât cu gândul că voi câştiga, nu cu gândul că voi abandona, asta e o atitudine defensivă. Deci aş vrea să punem punct oricăror speculaţii legat de faptul că nu voi continua această luptă”, a adăugat Cîrstoiu.

Medicul candidat face referire la o sesizare făcută la DNA de Alexandru Pânișoară, care a intrat în lupta pentru Primăria Capitalei ca reprezentat al formațiunii PER (Partidul Ecologist Român).

ADVERTISING

"Ca urmare a faptului că mi-a parvenit Raportul Corpului de Control al Primului-Ministru privind Spitalul Universitar de Urgență despre care am vorbit săptămâna trecută, aveam obligația legală să denunț faptele penale ale lui Cătălin Cîrstoiu, managerul spitalului, în caz contrar eu la rândul meu aș fi comis infracțiunea de omisiune a sesizării", a scris Alexandru Pânișoară, pe Facebook. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇