Maia Sandu, în mijlocul oamenilor: Vom construi o țară în care putem trăi cu toții

Maia Sandu, în mijlocul oamenilor: Vom construi o țară în care putem trăi cu toții

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a vizitat localitățile Cociulia, Porumbești și Ciobalaccia din raionul Cantemir, din sudul țării, aproape de granița cu România.

Ea a stat de vorbă cu localnicii despre măsurile luate de autorități pentru a atenua efectele crizelor prin care trece țara, dar și despre cum văd oamenii din cele trei localități reformele inițiate de guvernare, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale de la Chișinău.

12

În discuții, președintele s-a referit și la posibilitățile de finanțare a proiectelor în comunități.

ADVERTISING

Maia Sandu le-a mulțumit locuitorilor celor trei comune din raionul Cantemir pentru primirea călduroasă, pentru sfaturile primite și cuvintele de încurajare.

3

„M-am bucurat să întâlnesc oameni uniți și încrezători, în pofida crizelor cu care ne confruntăm. Oamenii speră că vom putea continua schimbările în bine din țară și că viața lor și a familiilor lor va deveni mai liniștită și mai bună. Puterea noastră este în unitatea noastră - și sunt convinsă că doar așa vom construi o țară în care putem trăi cu toții, cu încredere în ziua de mâine”, a menționat Maia Sandu la finalul vizitei în teritoriu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇