Ludovic Orban și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale

Ludovic Orban și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a anunţat luni că a luat decizia de a candida la funcţia de preşedinte al României.

”Astăzi îi anunţ pe cetăţenii României că am luat decizia de a intra în competiţia pentru alegerea preşedintelui României. Am luat decizia de a candida la funcţia de preşedinte pentru că o consider o obligaţie morală pe care o am faţă de cetăţenii români şi un gest de responsabilitate faţă de viitorul României.

Am o carieră politică de peste 30 de ani, în care am urcat, treaptă cu treaptă, pe aproape toate funcţiile de demnitate publică în care am putut să îi servesc pe cetăţeni”, a anunţat Ludovic Orban la Parlament.

ADVERTISING

Liderul Forţa Dreptei a spus că întreaga sa carieră este de muncă şi efort şi întotdeauna a ales drumul corect, chiar dacă a fost mult mai greu.

”Candidatura mea vreau să însemne un mesaj de încredere şi speranţă în viitorul ţării noastre şi în şansa fiecărui român de a reuşi în viaţă”, a precizat Orban.

Ludovic Orban a făcut anunţul împreună cu liderul PMP, Eugen Tomac.

Tomac a declarat că se bucură că astăzi se naşte un pol politic de dreapta, autentic, pregătit de cea mai importantă bătălie din acest an.

ADVERTISING

”Partidele noastre, PMP şi Forţa Dreptei, au decis astăzi, în forurile de conducere, să pună bazele unei noi alianţei politice. Astăzi se naşte o adevărată forţă de dreapta, formată din PMP şi Forţa Dreptei, o alianţă politică liberal-conservatoare, care va intra în bătălia de la alegerile prezidenţiale şi parlamentare”, a spus Eugen Tomac.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇