Lasconi explică de ce soțul s-a angajat consilier la USR pentru doar 5.000 de lei pe lună

Lasconi explică de ce soțul s-a angajat consilier la USR pentru doar 5.000 de lei pe lună

Elena Lasconi, şefa USR şi candidat la Cotroceni, a fost acuzată de PSD că şi-a angajat soţul la partid, pe bani publici. La o săptămână după acuzaţiile lansate de social-democraţi, Lasconi vine cu primele explicaţii pe subiect.

Ea spune că soţul a fost un avocat de succes, s-a angajat la grupul parlamentar USR pe doar 5.000 de lei şi ar câştiga mult mai bine dacă s-ar întoarce la meseria de bază, dar acum îşi face jobul foarte bine şi întoarce legi greşite din drumul spre adoptare.

„Soțul meu, eu îl apreciez și îl admir foarte mult, este omul pe care mă bazez, mă susține în tot ce fac.

ADVERTISING

Din 2019, a renunțat la a mai lua cazuri pe avocatură, are 23 de ani de avocatură, nu este un jurist, este un avocat. A câștigat majoritatea proceselor de care știu eu.

S-a dat un anunț public pentru consilier politic la grupul parlamentar și el a depus CV-ul acolo.

Prima dată era vorba de un salariu până în 5 mii de lei și acum a crescut la 6 mii. Sincer, eu i-aș propune să lase tot ce înseamnă politică și să facă avocatură pentru că (sic!) câștiga mult mai bine.

Nu este într-o agenție, așa cum sunt tot felul de ipocriți care vorbesc despre asta, în care să primească 3 mii sau 10 mii de euro pe lună. Muncește foarte mult și da, știu, trebuia să apară acest articol pentru că i-a încurcat foarte tare, că zeci de legi le-a întors înapoi Cătălin, pentru că este foarte bun în ce face și își petrece și foarte mult timp la serviciu,” a declarat Elena Lasconi, la Digi24

ADVERTISING

PSD a acuzat-o săptămâna trecută pe Elena Lasconi că duce ipocrizia la superlativ, după ce şi-a angajat soţul la partid, pe bani publici.

”PSD denunţă demagogia ridicolă a preşedintei USR Elena Lasconi care se erijează în instanţă morală, dar continuă fără nicio ezitare nu doar să-i protejeze şi să-i promoveze pe corupţii şi penalii din partid, ci şi să practice nepotismul ordinar. Şi-a propulsat soţul din postura de avocat-şomer, fără palmares şi fără perspectivă, în poziţia de consilier juridic la grupul parlamentar al USR, plătită din bani publici”, transmitea PSD, într-un comunicat.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇