Ionuț Moșteanu, candidatul USR pentru Primăria Pitești

Ionuț Moșteanu, candidatul USR pentru Primăria Pitești

Deputatul USR de Argeș Ionuţ Moşteanu, care este și purtătorul de cuvânt al partidului, a fost desemnat pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti.

„Această decizie vine ca răspuns la nevoia urgentă de schimbare şi modernizare pe care piteştenii o resimt după decenii de stagnare sub administraţia PSD şi PNL. Ionuţ Moşteanu este piteştean, a crescut în Piteşti şi acum vrea să dea ceva înapoi oraşului”, se arată într-un comunicat al USR.

Cu această ocazie, Ionuţ Moşteanu a criticat administraţia actuală din Pitești, subliniind "lipsa de iniţiativă în implementarea proiectelor majore de infrastructură" şi "gestionarea defectuoasă a fondurilor oraşului".

ADVERTISING

"Trebuie să punem capăt acestei lâncezeli administrative. Piteştiul are un potenţial enorm, datorită poziţiei sale geografice şi industriei auto din zonă. Este timpul să ne folosim de aceste resurse pentru a aduce oraşul la nivelul la care merită să fie.

Tot ce a făcut actualul primar au fost nişte staţii de autobuz, cu doi stâlpi şi două geamuri care costă 40.000 de euro (...).

PNL sunt ticăloşi. Au înţesat consiliile de administraţie şi se dau mari liberali. Sunt ticăloşi pentru că i-au minţit pe piteşteni, au cerut votul pentru a-i scăpa de PSD, iar apoi i-am văzut că s-au luat în braţe cu PSD şi au demonstrat că nu sunt decât un PSD pe galben", a mai spus deputatul USR.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, Ionuţ Moşteanu a mai anunțat că va cere votul colegilor, sprijinul aliaţilor din PMP şi Forţa Dreptei, dar va cere şi sprijinul "liberalilor adevăraţi".


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇