Ilan Laufer anunţă că va candida la Primăria Capitalei

Ilan Laufer anunţă că va candida la Primăria Capitalei

Preşedintele Platformei Social Liberale, Ilan Laufer, a anunţat, luni, că va candida la Primăria Generală a Capitalei.

„Vă aştept alături de mine la Capitală, să facem curăţenie generală. Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetenţă, corupţie şi vrăjeală. Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată şi cu viziune antreprenorială care vrea şi este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea şi clasa politică actuală.

ADVERTISING

Până la vârsta de 37 de ani, pe care o voi împlini în curând, am realizat mai multe proiecte şi am creat mai multe locuri de muncă decât toţi contracandidaţii mei la un loc, în administraţia publică, dar şi în mediul privat", a scris Laufer, pe Facebook.

El a adăugat că, în perioada în care a fost ministru pentru Mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, a creat şi implementat "cel mai important şi de succes proiect din istoria antreprenoriatului românesc" - "Start-Up Nation".

"Atât România, cât şi Bucureştiul au nevoie de patrioţi, de oameni care îşi iubesc cu adevărat ţara şi sunt dispuşi să lupte pentru ea necondiţionat. În curând voi anunţa viziunea mea pentru Bucureşti şi lista completă de candidaţi PSL pentru toate cele şase sectoare", a transmis Ilan Laufer.

ADVERTISING
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10223652452998720&set=a.2370098491231&type=3&theater

Vezi și:

Gabriela Firea: Nu mai candidez la Primăria Capitalei, dacă PSD sau o alianţă de stânga are un candidat mai bun decât mine

Băsescu vrea iar la Primăria Capitalei? ”Nu confirm, nu infirm. Dacă aliații liberali și opozanții USR vor respinge PMP-ul, va trebui găsită o soluție!”

Victor Ponta ar putea candida la Primăria Capitalei

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇