Gabriela Firea: Nu mai candidez la Primăria Capitalei, dacă PSD sau o alianţă de stânga are un candidat mai bun decât mine

Gabriela Firea: Nu mai candidez la Primăria Capitalei, dacă PSD sau o alianţă de stânga are un candidat mai bun decât mine

Primarul general, Gabriela Firea, susţinută de PSD pentru un nou mandat, afirmă că renunţă la această candidatură dacă partidele de stânga sau centru-stânga găsesc o persoană care este mai bine plasată în sondaje decât ea. Firea susţine că partidele de stânga crează confuzie în rândul alegătorilor dacă au mai mulţi candidaţi, dar şi prin mesajele din ultimele zile.

”Eu, în această seară, anunţ că nu mai candidez la Primăria Capitalei, dacă pe flancul se centru şi centru stânga domnii despre care vorbim în această seară (Victor Ponta – n.red.) au un procentaj mai mare decât mine. (…) Eu  nu mă ţin de scaun, nu m-am născut primar general (…) Dacă PSD sau o alianţă formată din partide de stânga şi centru stânga au un candidat mai bun decât mine, în  sensul de validare a publicului din municipiul Bucureşti, eu nu mă ţin de scaun, eu îmi văd de viaţa mea (…) Nu este niciun fel de ameninţare voalată, nu este niciun fel de şantaj politic şi  nici nu aş vrea să se speculeze că Firea e supărată pe PSD că nu a negociat suficient de bine cu Victor Ponta”, a anunţat Gabriela Firea.

ADVERTISING

Aceasta susţine că, dacă se va găsi un candidat al stângii mai bine plasat în sondaje decât ea, îi va strânge acestuia mâna şi îl va susţine, afirmând că este un ”om de echipă” şi că nu se va opune interesului echipei din care face parte.

În caz contrar, Firea consideră că formaţiunile de stânga riscă să ”se facă de râs”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇