George Simion propune o declarație comună a „partidelor conservatoare” de a nu o vota pe Ursula von der Leyen

George Simion propune o declarație comună a „partidelor conservatoare” de a nu o vota pe Ursula von der Leyen

Preşedintele AUR George Simion a propus, la Conferinţa Internaţională „Make Europe Great Again” care a avut loc sâmbătă, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele conservatoare şi suveraniste din cele 27 de ţări ale Uniunii Europene să semneze o declaraţie comună prin care să îşi asume că nu o vor vota pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat la şefia Comisiei Europene.

Make Europe Great Again, București, 27 Aprilie 2024

Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu” organizează în data de 27 și 28 Aprilie, la Palatul Parlamentului, Conferința Internațională „Make Europe Great Again”, cel mai important eveniment din spațiul politic conservator.

Publicată de Alianța pentru Unirea Românilor – AUR pe Sâmbătă, 27 aprilie 2024

„Aş propune, la sfârşitul acestei conferinţe, ca toate partidele din toate cele 27 de ţări din Europa să semneze o declaraţie de a nu o vota pe doamna Ursula von der Leyen ca următoarea şefă a Comisiei Europene. Ar trebui să ne asumăm cu toţii acest lucru. (…)

ADVERTISING

Avem lideri la nivel european care ne pot uni. Îl avem pe domnul Matteo Salvini, pe care l-am vizitat în ultima săptămână la Roma, o avem pe doamna Meloni, îl avem pe domnul Kaczyński. Prefer să-i urmez şi să am încredere în ei, ca aliaţi ai naţiunii mele, decât să am încredere în corupta Ursula van der Layer şi în reţeaua ei mincinoasă”, a afirmat George Simion, potrivit unui comunicat de presă emis de AUR, citat de News.ro.

El a subliniat, în discursului său, că naţiunile Europei, dar şi Statele Unite ale Americii, pot fi iarăşi ce au fost cândva, îşi pot recăpăta măreţia.

ADVERTISING

„Încă putem readuce lucrurile la normal, dar trebuie să începem prin a fi sinceri. Sinceri despre criza locuinţelor, despre migraţia necontrolată, despre scăderea natalităţii, despre pandemie şi război. Toate aceste probleme majore despre care am fost atenţionaţi în ultimii câţiva ani.

Da, oraşele noastre se transformă încet în ghetouri. Dar putem schimba lucrurile. Da, suntem inundaţi de imigranţi ilegali. Iar asta trebuie să se oprească chiar acum. Da, scăderea natalităţii este o problemă majoră. Şi trebuie să ne gândim la o soluţie. Şi asta cât de repede.

ADVERTISING

M-am gândit și soluția mea este ca am un băiețel nou născut, de doar 3 zile. Tocmai vin de la spital. După ani şi ani în care au fost minţiţi, oamenii vor adevărul, indiferent de cât de dur este acesta. Pentru ca o ţară să prospere, oamenii ei trebuie să fie liberi. Liberi să vorbească, liberi să se închine, liberi să înceapă afaceri. Liberi să gândească. Deci, da! Suntem aici pentru a vorbi despre libertate, prosperitate şi pace. Dar nu putem avea prosperitate şi pace fără libertate”, a spus Simion.

Conferința Make Europe Great Again (Mega) 2024 se desfășoară sâmbătă și duminică la București și este organizată de Institutul Conservator „Mihai Eminescu”, un institut apropiat de AUR, informează Mediafax.

Evenimentul este descris de organizatori drept „cea mai mare conferință conservatoare” din România. Pe lista invitaților sunt politicieni din Europa și SUA de extrema dreaptă, eurosceptici, și susținători ai teoriilor conspirațiilor.

La eveniment participă și Alveda King, nepoata lui Martin Luther King.

Onorați să o avem invitată pe Alveda King, nepoata lui Martin Luther King, la conferința Make Europe Great Again

Publicată de George Simion pe Sâmbătă, 27 aprilie 2024

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇