Fuziunea dintre USR și PLUS a fost aprobată de Curtea de Apel București. Decizia e definitivă

Fuziunea dintre USR și PLUS a fost aprobată de Curtea de Apel București. Decizia e definitivă

Fuziunea dintre partidele USR și PLUS a fost aprobată, vineri, de către Curtea de Apel București, procedura fiind una prevăzută de lege, iar decizia – definitivă.

Delegaţii USR şi ai PLUS au adoptat pe 15 august 2020, într-un Congres desfăşurat online, protocolul de fuziune a celor două partide.

Urmează ca într-un viitor congres să fie aleasă conducerea noului partid.

Curtea de Apel București a admis definitiv fuziunea dintre USR și PLUS.Împreună suntem mai puternici!

Publicată de Andrei Rigu pe Vineri, 16 aprilie 2021

„Decizia de astăzi a instanței ne așază în logica unui partid puternic, care a adunat împreună cele mai importante energii de schimbare și reformă din societatea românească.

Le mulțumesc colegilor mei din USR și PLUS care au avut tăria și înțelepciunea de a trece peste toate dificultățile inerente pentru a construi o alternativă cu adevărat credibilă pentru ceea ce înseamnă acea Românie modernă și europeană pe care o așteptăm.

Îi mulțumesc lui Dacian Cioloș pentru echilibrul și perseverența de a fi parteneri în acest proiect și de a construi împreună o forță politică credibilă“, spune Dan Barna, copreședinte USR PLUS.

La rândul său, Dacian Cioloș afirmă că, de doi ani, cele două partide, USR și PLUS, au fost „în logica unei singure echipe”.

„Aprobarea fuziunii de astăzi doar formalizează ceea ce noi simțeam deja natural.

Suntem de azi un sigur partid, unul puternic, cu cea mai mare dorință de reformare a țării, un partid cu aleși locali, naționali, europeni și cu membri în Guvern. Fuziunea este, de astăzi, definitivă, în ciuda multora care au încercat să împiedice acest moment.

Îi mulțumesc lui Dan Barna pentru că am reușit să aducem proiectul politic în acest punct“, adaugă Dacian Cioloș, copreședinte USR PLUS.

De mai bine de doi ani, cele două partide, USR și PLUS, au fost în logica unei singure echipe, iar aprobarea fuziunii de...

Publicată de Dacian Cioloş pe Vineri, 16 aprilie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇