Florin Cîțu și-a depus oficial candidatura la șefia PNL: Traiască România liberală!

Florin Cîțu și-a depus oficial candidatura la șefia PNL: Traiască România liberală!

Premierul Florin Cîțu și-a depus vineri, oficial, candidatura la șefia PNL, flancat de zeci de lideri liberali.

Moțiunea cu care candidează premierul se numește ”România liberală” și, spune acesta, competeția pentru șefia PNL va stabili și modul în care va arăta țara cel puțin în următorii 8 ani, cât își dorește el că partidul să rămână la guvernare.

”Este deja oficial acum, mi-am depus candidatura pentru șefia PNL acum 10 minute (cu puțin înainte de ora 16:00, n.red.). Sunt un liberal convins. Îmi trăiesc, mi-am trăit viața și o voi trăi doar după principii liberale.

ADVERTISING

Nu voi abdica niciodată de la principiile liberale, indiferent alături de cine vom guverna în următorii 8 ani de zile. Este nevoie să am în spate și un partid puternic.

În același timp, trebuie să o spun și pe asta, era nevoie de mai mult liberalism și în PNL. Vreau să vă asigur pe toți că după 25 septembrie (data Congresului PNL, n.red.), altfel se vor lua deciziile în PNL.

Eu construiesc echipe, mă inconjor de oameni care au făcut performanță, și nu rămân singur”, a spus Florin Cîțu în fața jurnaliștilor, promițând totodată că toată lumea își va găsi locul în echipa sa.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În ciuda celor mai recente sondaje, unde încrederea românilor în PNL a scăzut dramatic, Cîțu a insistat că liberalii vor guverna cel puțin în următorii 8 ani.

”Vom putea face acest lucru doar dacă noi toți împreună ducem acest mesaj românilor și vom asigura o guvernare liberală pentru 8 ani de zile. Nu vorbesc eu foarte mult, sunt mai mult omul faptelor.

Dar mai vreau să vă spun că această competiție nu e despre mine sau despre contracandidatul meu, e despre viitorul PNL în politica din România, dar și despre viitorul României. Multumesc mult de tot, trăiască România liberală!”, și-a încheiat Cîțu discursul.

ADVERTISING

El a făcut apoi o mică baie de mulțime și a făcut selfiuri cu oamenii veniți să-l susțină.

E de precizat că a lipsit din poza liderilor care îl susțin actualul ministru al Muncii, Raluca Turcan. Întrebat despre această absență, Cîțu a spus că nu știe unde este Turcan.

Florin Cîțu și-a depus candidatura la doar câteva ore după ce în presă a fost publicată și fotografia de acum 20 de ani, din momentul arestării sale în SUA. Amintim că premierul a fost arestat la acea vreme după ce a fost prins conducând beat. El a mai avut un dosar și pentru o datorie de aproape 7.000 de dolari.

Citește mai multe despre lupta pentru șefia PNL:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇