Firea: Alte forțe îmi transmit că ar fi mai bine să preiau președinția PSD, apoi să devin premier. Sunt amenințată, sunt intimidată, sunt filată!

Firea: Alte forțe îmi transmit că ar fi mai bine să preiau președinția PSD, apoi să devin premier. Sunt amenințată, sunt intimidată, sunt filată!
Foto: Arhiva Facebook/ Gabriela Firea

Gabriela Firea susține că „sunt forțe” care îî spun să vină la președinția PSD și să candideze doar la parlamentare și ”eventual dacă PSD va ajunge la guvernare, să devin prim-ministru”, însă ea nu vrea.

„Sunt alte forțe care transmit emisari că ar fi mai bine pentru mine să vin la președinția PSD și să candidez doar la parlamentare, și eventual, dacă PSD va ajunge la guvernare, să devin prim-ministru.

Le-am spus că pe mine acest scenariu nu mă interesează. Eu îmi văd cu multă seriozitate de treaba de la Primăria Capitalei, de activitatea mea. Nu sunt o oportunistă, nu calc pe cadavre, nu vreau să iau locul nici domnului Ciolacu și nici viitoarei propuneri de premier a PSD.

ADVERTISING

Nu sunt o aventurieră să îi părăsesc pe bucureșteni în ideea că după ce voi câștiga un loc în Senatul României și ca posibil președinte PSD am prima șansă să devin primul-ministru al acestei țări. Nu este cazul! Eu îmi văd de treaba mea”, a declarat Gabriela Firea.

Nicușor Dan vs. Gabriela Firea, faza pe grădinițe și creșe. „În 4 ani de mandat nu s-a construit nicio nouă grădiniță!” Cum îi răspunde primarul

Ea a mai spus că nu are niciun motiv să se retragă, nici personal, nici politic, nici de altă natură, din cursa pentru Primăria Capitalei.

ADVERTISING

Firea s-a simțit trădată de Negoiță: S-a apăsat pe un buton, o armă atomică împotriva mea

”Sunt încercări în această perioadă de a mă destabiliza, de a mă convinge să renunț. Mi se sugerează sau mi se spune direct, sunt amenințată, sunt intimidată, sunt filată. Eu știu ce am făcut pentru bucureșteni, știu ce proiecte am în continuare pentru Capitală.

Nu am niciun motiv să renunț! Am spus aseară, și am văzut că declarația mea a fost interpretată în fel și chip, o realitate. Dacă săptămâna aceasta sau zilele acestea, în urma unor sondaje care se realizează deja, sunt în teren persoanele respective, se va releva faptul absolut puțin probabil că există un alt candidat care să întrunească încrederea bucureștenilor mai mult decât mine, eu sunt dispusă să mă retrag pentru acel candidat, pentru că nu mă leg de scaun, nu mă țin neapărat strânsă de o funcție.

ADVERTISING

Am venit să fac cât mai multe lucruri bune pentru Capitală și, repet, nu sunt atât de ambițioasă încât să consider că nu există și altă persoană pregătită să facă acest lucru, dar din toate cercetările pe care le avem la dispoziție, atât cele realizate în interesul meu, cât și cele realizate de către formațiunea politică pe care o reprezint, arată faptul că atât eu, cât și Președintele României, Klaus Iohannis, suntem cele două personalități politice care întrunim cele mai mari procente de încredere în rândul românilor și, de asemenea, în rândul bucureștenilor.

Ierarhiile nu s-au schimbat patru ani de zile și nu au suferit modificări nici în această săptămână. Este imposibil de crezut că se întâmplă ceva în aceste zile”, a mai spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Nu mai candidez la Primăria Capitalei, dacă PSD sau o alianţă de stânga are un candidat mai bun decât mine


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇