Fiica lui Vadim Tudor candidează din partea AUR pentru Primăria Sectorului 5

Fiica lui Vadim Tudor candidează din partea AUR pentru Primăria Sectorului 5

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat, marţi, candidatul pentru Primăria Sectorului 5 al Capitalei şi anume pe Lidia Vadim Tudor.

”Lidia Vadim Tudor continuă astfel lupta politică patriotică a tatălui ei, reputatul Corneliu Vadim Tudor, şi demonstrează că este o femeie curajoasă alegând să candideze pentru postul de primar al unui sector foarte greu, aşa cum este Sectorul 5”, arată comunicatul de presă al AUR.

Lidia Vadim Tudor a absolvit Colegiul Naţional ,,I.L. Caragiale” şi a urmat apoi cursurile Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii Spiru Haret. Are un master în Mass-Media şi Comunicare.

ADVERTISING

A urmat şi cursurile Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Spiru Haret şi deţine un master şi în Psihologie Clinică şi intervenţie psihologică. Este, din 2015, redactor-şef al Revistei ,,România Mare”.

Mihai Enache, candidatul AUR pentru Primăria Municipiului Bucureşti, a afirmat că are încredere că lupta Lidiei va fi una cu succes pentru că ştie că aceasta are în spate şi o echipă foarte bună de consilieri.

„Este nevoie de un primar care să nu se teamă să îşi asume proiecte serioase, proiecte mari de investiţii. În Sectorul 5 alegerea de AUR pentru cetăţenii Sectorului 5 este Lidia Vadim Tudor”, a spus el.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇