Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, a primit rezultatul celui de-al doilea test COVID

Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, a primit rezultatul celui de-al doilea test COVID

Primarul ales al municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat că a ieşit din autoizolare, după ce a primit rezultatul negativ al celui de-al doilea test COVID-19.

”Am făcut încă un test de COVID-19 astăzi şi a ieşit şi el negativ. Nici nu am şi nu am avut simptome, aşa că pot ieşi din autoizolare. M-am încălţat deja pentru o plimbare la soare! Rog mult să aveţi grijă de voi şi de cei din jur. Purtaţi mască, aerisiţi bine, fiţi buni unii cu ceilalţi la distanţă.

În ultimele zile am lucrat cu echipa mea, printre altele, la un plan ca să facem din Timişoara un oraş exemplar în combaterea pandemiei. Revin în curând cu detalii, ţinem aproape!”, a scris pe Facebook Dominic Fritz.

ADVERTISING

Miercuri dimineaţă, acesta a anunţat că s-a autoizolat, după ce luni a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu COVID - 19. Primul test a fost negativ, însă Fritz a rămas în autoizolare pentru a face şi cel de-al doilea test.

Amintim că și Ludovic Orban și Nicusor Dan au trecut prin aceeași procedură săptămâna trecută, după ce au fost la o emisiune a lui Silviu Mănăstire, moderator la B1 TV, iar acesta din urmă a fost confirmat cu COVID-19.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇