Doamnă, nu sunteţi senator! Cum s-a încurcat Firea în birouri şi şi-a editat postarea pe Facebook

Doamnă, nu sunteţi senator! Cum s-a încurcat Firea în birouri şi şi-a editat postarea pe Facebook

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat, joi, ce a vrut să spună când a anunțat că și-a preluat biroul de viitor senator, în condițiile în care alegerile parlamentare nici nu au avut loc încă.

”Mi-am preluat biroul de viitor senator de București, prin votul oamenilor dragi, cărora le mulțumesc anticipat”, a anunțat Firea în 27 octombrie, pe contul ei de Facebook. La această postare a adăugat și o fotografie în care stă așezată la un birou (foto articol).

Joi, într-o conferință de presă în care a cerut redeschiderea școlilor din București, fostul primar general a fost întrebat: Cum ați preluat acest birou (de senator) având în vedere faptul că nu au avut loc alegerile parlamentare?

ADVERTISING

”Eu am explicat foarte bine în postare. Dacă nu s-a înțeles, foarte bine, atunci explic acum. Eu am fost senator al României. Din postura de senator am candidat pentru PMB. Acum candidez din nou. E un birou în care voi avea audiențe și am spus în acea postare, dacă o recitiți, că în cazul în care vom trece cu bine peste aceste alegeri.

Probabil că trebuia, și aveți dreptate aici, să subliniez faptul că aceasta este o perioadă în care sunt în calitate de candidat. Pe viitor voi ține cont de această precizare a multora dintre dvs. și voi fi mai exactă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Era vorba despre faptul că intenționez să mă întâlnesc în continuare cu bucureștenii, chiar dacă nu mai sunt primar. În acest birou, mă voi întâlni deocamdată în calitate de candidat și, după alegeri, oricând vor fi ele, în calitate de senator, dacă voi câștiga alegerile, firește!

Eu am crezut că este de la sine înțeles. Dacă nu s-a înțeles, îmi pare rău și fac acum o cuvenită rectificare”, a răspuns fostul primar.

Cum s-a schimbat postarea chiar azi

Problema este că da, într-adevăr, acum postarea Gabrielei Firea specifică ”în cazul în care trecem cu bine peste alegeri”, însă modificarea a fost făcută în urmă cu o oră!

ADVERTISING

Acum, în noua postare, nu mai este ”birou de viitor senator”, ci ”birou de audiențe cu cetățenii”.

Un simplu click la ”edit history” și iată postarea inițială, din 27 octombrie, și postarea editată după conferința de presă de azi.

postare-initiala-din-27-octombrie
Foto: Captură Facebook/ Gabriela Firea
postare-schimbata
Foto: Captură Facebook/ Gabriela Firea

Unde e biroul? Într-o locație

Întrebată unde se regăsește acest birou, Firea a precizat că va anunța ea, dar mai târziu.

Îl voi anunța eu public, pentru că nu am terminat încă amenajările.

Gabriela Firea

Întrebată dacă se află în Senatul României, social-democrata a răspuns negativ.

Nu, cum să fie în Senat dacă nu au fost alegeri și nu sunt validată ca senator? Nu, în București, într-o locație. Nu avea cum să fie în Senat. Nu am fost eu foarte clară, îmi pare rău, voi fi mai atentă la formulări.

Gabriela Firea

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇