Deputatul AUR care și-a agresat soția dă vina pe gelozia acesteia: A vrut să se răzbune cerând ajutor de la un pesedist

Deputatul AUR care și-a agresat soția dă vina pe gelozia acesteia: A vrut să se răzbune cerând ajutor de la un pesedist

Deputatul AUR Dumitru Focşa, care şi-a agresat soţia, în noaptea de miercuri spre joi, acasă, de față cu fetiţa pe care urmau să o înfieze, a postat pe Facebook propria relatare despre momentele violente.

El susține că a făcut lunga postare fără a cere permisiunea conducerii AUR, pentru a răspunde „mizeriilor și neadevărurilor” care se vehiculează pe media plătită cu milioane de euro de PSD și PNL.

Deputatul AUR descrie detaliat momentul agresiunii. După ce i-a cerut soției să nu mai intervină în administrarea medicației pentru fiul ei, iar aceasta i-a răspuns „vezi-ți de curvele tale”, reproșându-i like-urile pe Facebook date unor doamne sau fete, cu poze unele mai sumar îmbrăcate, a făcut, spune deputatul AUR, „un gest regretabil”: „am luat-o de după gât și i-am strigat în față că nu mai rezist, nu mai pot, căci, cu "gândirea din capul ei mă face și pe mine cu capul!"....și am tras-o cu fruntea ei către fruntea mea. Din disperare, din durerea că nu sunt înțeles de ea, am făcut acest gest într-un mod nu foarte elegant, ba chiar brutal. Atât a fost tot! (...) Dacă printre vorbele mele, mai mult stigate, "tu cu capul ăsta mă înnebunești de cap!", dupa ce am făcut asta de două ori, ea a fugit spre telefonul din dormitor strigând că sună la 112, dar acolo, la ușa dormitorului a mai fost o busculadă și a fost atinsă și de ușa camerei, atunci am văzut că-i sângerează nasul”.

ADVERTISING

Deputatul AUR povestește în continuare că „soția a reușit să fugă în curtea vecinului, membru PSD, și să-i alarmeze”, după care aceasta a sunat la 112.

Dumitru Focșa dă vina pentru incidentul violent pe gelozia extremă a soției și spune că agresiunea s-a petrecut pe fondul acumulării de frustrări si stress, ajunse la cote maxime.

El spune că de când a intrat în politică, viața de familie s-a schimbat „covârșitor de mult”, că a fost mai mult pe drumuri dorind să facă cât mai mult pentru români, dă detalii despre căsătorie și copiii fiecăruia (inclusiv medicale).

După care vorbește despre puseurile tot mai dese de gelozie ale soției, care erau urmate de "fuga la mama": „Incidentul generat de soție prin gelozie extremă, după ce la ultima plecare de acasă (eu nefiind prezent!), în 27 decembrie 2022, cu revenire în 31 decembrie seara, care s-a lăsat cu sustragerea telefonului alocat de Parlament de pe care a virat suma de 3000 lei din banii alocați cabinetului parlamentar (din suma forfetară!), a sădit in inima mea neincredere și am blocat acesul la telefoanele mele. Asta a produs și mai mare frustrare pentru ea”.

ADVERTISING

Deputatul AUR mai spune că a înțeles-o mereu pe soție, pentru că „(...) Ea era aceea persoană care îmi scrobea cămășile mele oriunde mergeam în public, ea avea grijă de cei doi copii acasă”.

Momentul de violență îl numește „un moment de cumpănă, generat de doi adulți care nu au reușit să-și gestioneze emoțiile, fie prin lipsa unei comunicări corespunzătoare, fie prin orgoliile scăpate de sub control”.

Mai spune și că are în vedere să meargă la un consilier împreună cu soția, „chiar dacă am văzut o dorință a ei de a se răzbuna pe mine, intrând în casa unui pesedist pentru ajutor. Soția acestuia fiind în Biroul OL PSD Lumina”.

ADVERTISING

În final, Dumitru Focșa spune că, dacă conducerea AUR îi va cere să-și dea demisia din Parlamentul României, o va face spre binele colegilor și al românilor care cred în AUR, după care lansează un atac către „lichelele și slugoii sistemului” care „s-au trezit acum lupi moraliști” și „măscăricii care se cred mari jurnaliști”.

Ulterior, el a șters postarea de pe Facebook. Iată aici varianta integrală.

⛔️Povestea noastră sau un fel aparte de Comunicat. ✅️Am stat bine să mă gândesc dacă este bine să fac această postare,...

Publicată de Dumitru Viorel Focșa pe Vineri, 6 ianuarie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇