Dan Barna: De fapt, de aici au apărut toate problemele

Dan Barna: De fapt, de aici au apărut toate problemele

Copreşedintele Alianţei USR-PLUS, vicepremierul Dan Barna, a declarat, miercuri seară, că în urma demiterii ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, România s-a aflat „în pragul unei crize politice importante”, iar totul ar fi pornit chiar de la modul în care este format Guvernul Cîțu.

Am fost în pragul unei crize politice importante, dar în egală măsură am reuşit să confirmăm – şi aseară am văzut rezultatul – că USR-PLUS are maturitatea necesară să rămână într-un proiect faţă de care nu există alternativă în România, pentru că aceste două zile şi aceste discuţii până la ore destul de târzii în seară, în noapte, au fost fix despre această responsabilitate, că România nu are în momentul de faţă o altă alternativă, reală”, a afirmat Barna în cadrul unei emisiuni la TVR 1.

ADVERTISING

"Este acest guvern, de coaliţie, care e diferit de un guvern monocolor, că, de fapt, de aici au apărut toate problemele, un guvern care are ca principal obiectiv lupta cu pandemia şi acesta este întregul context în care s-au întâmplat lucrurile acestei săptămâni. (...)

(Am reușit) să reglăm un mod de lucru care să elimine perspectiva să se mai repete un al doilea episod Vlad Voiculescu", a spus copreşedintele USR-PLUS.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇