Dacian Cioloș: A câștigat România sănătoasă. Tot mai mulți oameni vor evoluție și vor construcție

Dacian Cioloș: A câștigat România sănătoasă. Tot mai mulți oameni vor evoluție și vor construcție

Rezultatele alegerilor locale de duminică arată că ”vine vremea oamenilor care intră în politică pentru a face lucruri în interesul comunității, pe față, nu pentru a se căpătui ei și cei care i-au împins pe liste ale partidelor”, afirmă co-președintele USR-PLUS Dacian Cioloș.

Într-o postare pe Facebook, Dacian Cioloș subliniază că ”un lucru se contureaza tot mai clar”, anume că ”În România anului 2020 tot mai mulți oameni vor evoluție și vor construcție”.

Nu mai ajunge demonizarea adversarului în politică. A venit vremea unei viziuni pozitive și a livrării de rezultate pentru a schimba lucrurile în bine și a materializa speranța.

ADVERTISING

Sper să nu mă grăbesc spunând că vine vremea oamenilor care intră în politică pentru a face lucruri în interesul comunității, pe față, nu pentru a se căpătui ei și cei care i-au împins pe liste ale partidelor”, a mai scris europarlamentarul PLUS.

Vlad Voiculescu: E un început pentru un alt tip de oameni în politică

Dacian Cioloș își dorește ca învingătorii de duminică ”să înțeleagă că greul abia acum începe.”

”Că aceste mandate câștigate nu sunt încă o victorie, ci doar semnul unei așteptări imense și a unei responsabilități pe măsură, care acum începe. Că după atâta polarizare în politica românească, esențial e să învățăm să guvernăm pentru toți oamenii, nu doar pentru ’ai noștri’”, mai spune Cioloș.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După 16 ani, Brașovul a ales alt primar: Allen Coliban de la USR - rezultate parțiale

Fostul premier le transmite și un avertisment colegilor săi: ”Puterea câștigată azi să nu se urce la cap și să rămână acolo, ci să se traducă în forța și determinarea de a livra rezultate”.

”Acum, în acest moment, sunt mândru de tinerii mei colegi care au dovedit determinare, anduranță și maturitate. De fapt, încă odată, a câștigat România sănătoasă”, conchide Dacian Cioloș.

https://www.facebook.com/dacianciolos/posts/3354982101205718?__xts__%5B0%5D=68.ARBp5aQJwgFUAjj3rGblCm-XEf47E__mfFGX5OapFb1HlyhmxHN_hAMNOXY3nWetOa3h2w8ijQzy4VAZPmZ5tavR84TJN-kUUbdVbgBAdSVLQqNy8lOuh0KXHK6YfvFGCr9xZTwZvYMTenwbk-6oZmbNNTAPpKAQSWWF3dwdriy8mZEO7-r1dSYRC171friDcb7ADX3WbmWsd9ynFtd5c-QadCUEWvmpL_7sbFMGuIdJ1GWd5r6FwwmCRmr1V2O2YMjAagnEDc1Y5yegpKF5_vwhE2wUnltZ92tpSrjSX5K0gIC0HqZmOZkMbv-kp2_gqdqLbPmw7bJ5anaoHsyJ2A&__tn__=-R
ADVERTISING

Citește mai multe despre:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇