Contor de gaz inaugurat cu sobor de preoți, pâine și sare. Un deputat PNL promite ”acest privilegiu” pentru toți cetățenii comunei (Foto)

Contor de gaz inaugurat cu sobor de preoți, pâine și sare. Un deputat PNL promite ”acest privilegiu” pentru toți cetățenii comunei (Foto)

Primarul al unei comune din Botoșani a organizat un mare eveniment pentru a inaugura, chiar de ziua lui, branșarea școlii din localitate la rețeua de gaze.

A invitat mai mari de la centru, a pus copii din comună să-i aștepte cu pâine și sare, îmbrăcați în costume naționale și a chemat un sobor de preoți să sfințească contorul de gaze de la școală, care marchează primul pas spre branșarea întregii comune.

Invitației sale a răspuns deputatul PNL Costel Șoptică, ce este și președintele filialei din Botoșani. El a postat și numeroase imagini pe rețelele sociale, însoțite de cuvinte mari.

ADVERTISING

”Astăzi, la Frumușica, s-a scris #ISTORIE! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce. S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii.

Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu. Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!!!”, a scris deputatul PNL pe Facebook.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nu doar că liberalul numește ”privilegiu” în secolul XXI accesul la gaz, dar pare să fi uitat că una dintre promisiunile asumate în ultimele decenii inclusiv de partidul său este branșarea comunităților la rețeaua de gaze. De altfel, în Programul Anghel Salighny, a cărui aprobare a dinamitat coaliția PNL-USR, liberalii au anunțat că e menit și să asigure finanțare pentru extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇