Clotilde Armand: Înlocuitorul lui Octavian Berceanu e fiul unui primar PNL din Călărași

Clotilde Armand: Înlocuitorul lui Octavian Berceanu e fiul unui primar PNL din Călărași

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a ținut să-i mulțumească public pentru întreaga activitate fostului șef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu, care a fost eliberat din funcție de premierul Florin Cîțu, fără nicio explicație și fără să fi fost anunțat, pentru simplu fapt că era numit de USR PLUS.

”Ca locuitor al Bucureștiului vreau să-i mulțumesc lui Octavian Berceanu pentru toată munca depusă la Garda Națională de Mediu. Mulți bucureșteni au respirat un aer mult mai curat datorită implicării și muncii lui. Și știu că nu a fost ușor să facă asta.

ADVERTISING

PS: Octavian Berceanu a fost demis din funcția de comisar general al Gărzii Naționale de Mediu de către actualul premier. Înlocuitorul lui Octavian este fiul unui primar PNL din județul Călărași. Ce poți să spui mai mult decât ''wow''?”, transmite Clotilde Armand pe Facebook.

Ea se referă la Alexandru Lucian Vasile, comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, care va exercita atribuțiile de comisar general al Gărzii Naționale de Mediu, până la numirea unui nou șef al instituției. El este președintele TNL Călărași și fiul primarului liberal din comuna Jegălia. A fost numit în luna martie la Garda de Mediu, la fel ca Berceanu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cîţu l-a dat afară şi pe Octavian Berceanu, şeful Gărzii Naţionale de Mediu

Tudor Chirilă: Berceanu este doar un nume dintr-o listă mai lungă care se va lungi și mai mult


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇