Cîțu: Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă. Internauții îi sugerează să bea o cafea cu Drulă în loc de șicane pe Facebook

Cîțu: Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă. Internauții îi sugerează să bea o cafea cu Drulă în loc de șicane pe Facebook

Premierul Florin Cîțu a comentat joi pe Facebook situația trenurilor blocate chiar și nouă ore din cauza problemelor cauzate de furtunile de miercuri seară.

”Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, a scris pe Facebook Florin Cîțu.

El a făcut trimitere, astfel, la reacția directorului CFR Călători, Ovidiu Vizante, când a fost întrebat, la Antena3, de ce nu a făcut ceva pentru cei 30 de copii din trenul Mangalia-Arad care a stat 9 ore blocat din cauza lipsei de tensiune în linia de contact.

”Cred că e impropriu să spuneți abandonați când toți directorii CFR Călători au încercat să găsească o soluție. Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren”, a răspun Vizante, întrebat de ce nu a fost trimisă o locomotivă sau să fie găsite alte soluții pentru călători.

ADVERTISING

De precizat că acesta explicase anterior de mai multe ori că situația nu permitea, dar la insistențele jurnalistului Antena3 a devenit tot mai iritat. Când jurnalistul l-a întrebat dacă oamenilor li s-a dat măcar apă, directorul CFR Călători a răspuns tăios, după care a închis: ”Vor primi când ajung la București! Dumneavoastră căutați senzaționalul… Mulțumesc! La revedere!”.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, l-a apărat pe Vizante, la același post de televiziune, spunând că directorul CFR Călători a stat treaz toată noaptea și a lucrat pentru a găsi soluții în vederea remedierii situației.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Internauții îi cer lui Cîțu să bea o cafea cu Drulă și să lase amenințările voalate

Postarea premierului despre demiterea directorului CFR Călători a fost privită de internauți ca un atac voalat la adresa ministrului Drulă, având în vedere că în ultima perioadă mai multe zvonuri spun că acesta ar fi vizat de o eventuală remaniere.

În comentariile la postare, internauți îi sugerează premierului să vorbească față în față cu miniștrii, în loc să lanseze șicane pe Facebook. Unii îi spun că o cafea cu ministrul Drulă s-ar putea dovedi benefică.

Alții îi atrag atenția că nu cunoaște problema și că CFR SA e de vină pentru cele întâmplate miercuri seară.

ADVERTISING

”Vă referiți la directorul CFR SA care trebuie să se ocupe de circulația trenurilor și infrastructura feroviară, directorul Electrificare CFR care se ocupă de repunerea liniilor sub tensiune sau directorul CFR Călători care este responsabil de decizii privind transportul de călători, dar este total dependent de activitatea CFR SA și de promptitudinea acestora în eliberarea liniilor de cale ferată, ocupate de copacii căzuți din cauza furtunii?”, îi comentează un internaut.

Alții îi transmit că dacă ar vorbi serios că îi trimite acasă pe cei neperformanți ar avea mult de lucru, începând cu propriii miniștri.

”Dacă Sorin Cîmpeanu - apărătorul plagiatorilor ar fi lucrat în orice altă instituție, și nu la Guvern, acum era acasă. Nu de alta, dar unii chiar credem că plagiatul nu trebuie nici încurajat și nici apărat. Nu împărtășiți și dvs., dle premier, aceeași opinie?

Dacă cel care și-a luat angajamentul că va atinge o anumită țintă de vaccinare nu a realizat acest lucru, nu ar trebui să fie și aceasta acasă? Dacă vă simțiți vizat, e ok, aceasta era intenția.

Și mai aveți câțiva miniștri liberali care ar fi mai utili în sânul familiei decât în fruntea ministerelor. Aveți o problemă gravă de percepție: vedeți doar capra vecinului. Fix la asta nu ne așteptam, dar ați suferit în ultimul an o transformare senzațională (în rău, evident)”, îl critică o internaută.

La postare nu a pierdut ocazia să comenteze și PSD: ”Dacă am trăi într-o Românie #NORMALĂ și #EDUCATĂ, și tu, Florin Cîțu, și Drulă și șeful CFR erați astăzi acasă”.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇