Cîțu a făcut noi numiri: Un vice USR va conduce funcţionarii publici, doi liberali au ajuns consilieri de stat

Cîțu a făcut noi numiri: Un vice USR va conduce funcţionarii publici, doi liberali au ajuns consilieri de stat

Liviu Mălureanu a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu publicată, marţi, în Monitorul Oficial.

Liviu Mălureanu o va înlocui în funcţie pe Violeta Vijulie, eliberată din funcţia de preşedinte al ANFP printr-o altă decizie a premierului.

La puțin timp după publicarea deciziei în Monitorul Oficial, Mălureanu a reacționat pe Facebook: ”O nouă provocare la orizont!”, a scris el.

Mălureanu este vicepreședinte al USR și consilier local la Primăria Sectorului 3.

O noua provocare la orizont!

Posted by Liviu Malureanu on Tuesday, February 16, 2021

Tot marţi, Ovidiu Burduşa a fost eliberat din funcţia de secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni în locul acestuia fiind numită Oana Ursache.

ADVERTISING

Totodată, liberala Mara Mareş a fost numită în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Tot în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului a fost numit, printr-o altă decizie, Ion Alin Dan Ignat (tot PNL).

Florin Cîţu a mai decis marţi acordarea calităţii de consilier onorific al prim-ministrului lui Gabriel Păun, cunoscutul activist de mediu care are ONG-ul Agent Green.

De la UDMR, Vass Levente a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, fiind demis din acest post medicul Ionel Oprea.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇