Cioloș și Barna, despre negocieri: Vom fi fermi pe principiile noastre, chiar dacă PNL va zice ’Uite, ăștia mici și răi nu prea ascultă’

Cioloș și Barna, despre negocieri: Vom fi fermi pe principiile noastre, chiar dacă PNL va zice ’Uite, ăștia mici și răi nu prea ascultă’

Co-președinții Alianței USR-PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, au declarat luni că aleșii locali care au câștigat duminică din partea acestor formațiuni politice vor fi foarte fermi în privinta principiilor pe care le-au susținut la formarea majorităților în consiliile locale și județene.

„Vom fi foarte fermi pe principiile legate de integritate, transparență, toleranță zero la nepotism, la probleme de corupție sau integritate”, a afirmat liderul USR, Dan Barna, într-o conferință de presă susținută luni la prânz împreună cu Dacian Cioloș, președintele PLUS.

ADVERTISING

Liderul USR a enumerat și câteva dintre atuurile Alianței în consiliile locale: ”Loialitate, seriozitate, garanția unei bunei guvernări”.

O noapte coșmar pentru PSD văzută din sediul USR-PLUS. Alianța de la București o înlătură pe Firea și îi împinge pe social-democrați pe marginea prăpastiei

La rândul său, Dacian Cioloș a spus că principalele obiective urmărite de USR-PLUS în guvernarea locală vor viza transparentizarea deciziilor și a cheltuielilor publice, simplificarea birocrației și accesarea fondurilor europene.

ADVERTISING

Nu vom sta la târguieli, nici nu vom răspunde la culpabilizări din partea altor partide, chiar dacă poate PNL va veni că ’Uite, ăștia mici și răi nu prea ascultă’”, a avertizat Dacian Cioloș, anuntând ”Revoluția bunei guvernări a secolului 21”.

Claudiu Năsui (USR PLUS): Vom face alianță cu PNL în Consiliul Capitalei, PMP nu va primi un cec în alb

Urmărește aici conferința de presă:

https://www.facebook.com/alianta2020usrplus/videos/738376223558818/

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇