Cioloş: S-au descoperit buletine de vot preștampilate cu Firea

Cioloş: S-au descoperit buletine de vot preștampilate cu Firea

Fostul premier Dacian Cioloș, lider al Alianței USR PLUS și al grupului Renew Europe din Parlamentul European, spune că s-au descoperit buletine de vot preştampilate cu Gabriela Firea, actualul edil al Capitalei.

El îi îndeamnă pe bucureşteni să iasă la vot, ca să oprească „hoţiile” astea.

"Lupta pentru București se dă astăzi. S-au descoperit buletine de vot preștampilate cu Firea. Ieșiți la vot ca să oprim odată hoțiile astea!", a scris Dacian Cioloş pe contul său de Facebook.

https://www.facebook.com/dacianciolos/posts/3352597174777544
ADVERTISING

Şi psihoterapeutul Andreea Talmazan a semnalat acest incident pe Facebook.

"La o secție de votare din București a fost deschis un pachet cu buletine preștampilate cu Firea. Se presupune că reprezentantul PSD le-ar fi ștampilat înainte și le dădea cetățenilor. A fost chemată Poliția. Așteptăm vești. Pentru ca hoții să plece din structurile statului, mergeți la vot!", a scris ea pe aceeaşi reţea socială.

https://www.facebook.com/andreea.talmazan.5/posts/10159219345187856

Românii sunt chemaţi, duminică, la vot, ca să îşi aleagă primarii, consilierii locali şi judeţeni, pentru următorii 4 ani.

ADVERTISING

Până la ora 15:00, 5.010.356 de votanţi îşi exprimaseră opţiunile de vot în scrutinul local. Prezenţa la urne era de 27,38 %.

Urmăreşte LIVE situaţia referitoare la prezenţa la vot

Află LIVE cele mai proaspete informaţii despre incidentele de la vot

SpotMedia.ro vă ţine la curent pe parcursul întregii zile cu cele mai importante evenimente, declaraţii şi eventuale incidente legate de procesul de vot de azi. Urmăriţi LIVE cele mai importante informaţii de astăzi.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇