Cioloș s-a întâlnit cu Cîțu, Kelemen şi Pambuccian, pentru a negocia formarea Guvernului UPDATE Nu s-a stabilit nimic

Cioloș s-a întâlnit cu Cîțu, Kelemen şi Pambuccian, pentru a negocia formarea Guvernului UPDATE Nu s-a stabilit nimic

Liderii PNL, USR, UDMR şi grupului parlamentar al minorităţilor naţionale s-au reunit, miercuri, la sediul liberalilor pentru o primă discuţie în perspectiva formării noului guvern.

La sediul central al liberalilor au venit preşedintele PNL, premierul interimar Florin Cîţu, preşedintele UDMR, vicepremierul interimar Kelemen Hunor, liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, şi premierul desemnat, liderul USR Dacian Cioloş.

UPDATE: Dacian Cioloș a ieșit din sediul PNL după mai puțin de o oră, în viteză, nu a făcut declarații acolo și a transmis doar că nu s-a stabilit nimic.

La finalul întâlnirii, Dacian Cioloş va susţine declaraţii de presă, la sediul USR.

„Ne aflăm într-un moment excepţional şi este nevoie de soluţii excepţionale. Va trebui să fim conştienţi de asta. Nu am venit la această întâlnire ca să aflu ce pot să îmi ofere mie partenerii noştri de coaliţie, ci ce sunt ei dispuşi să ofere de fapt României, pentru că va trebui să oferim o soluţie pentru România. (…) Le ofer un parteneriat aşa cum ne dorim sper toţi, ca să putem forma o majoritate în Parlament”, a afirmat premierul desemnat înainte de întâlnire.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇