Ciolacu susține că acum congresul PSD nu e o prioritate și se bucură că are contracandidat

Ciolacu susține că acum congresul PSD nu e o prioritate și se bucură că are contracandidat

Marcel Ciolacu susține că se bucură că are un contracandidat pentru funcţia de preşedinte al PSD, în persoana lui Eugen Teodorovici. Întrebat despre data congresului, Ciolacu a afirmat că există alte priorităţi în acest moment pentru partid.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni, după şedinţa CEx, despre calendarul organizării congresului şi a afirmat: ”Să terminăm cu carantina, cred că-s mai importante”.

Ciolacu susţine că se bucură că există un contracandidat pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii.

ADVERTISING

”Mă bucur. Eu i-am cerut public să candideze”, a adaugat Ciolacu.

Întrebat când va avea loc congresul, Ciolacu a precizat: ”Când va fi o prioritate pentru români şi pentru partid. În acest moment am avut alte decizii prioritare. Mă bucur că domnul Eugen Teodorovici e contracandidatul meu”.
 

https://www.facebook.com/PartidulSocialDemocrat/videos/372346933744954/

Eugen Teodorovici a anunţat, duminică după-amiază, că va candida pentru funcţia de preşedinte al PSD. 

Eugen Teodorovici candidează la funcţia de preşedinte al PSD și spune că partidul a ajuns rău din cauza prostiei

ADVERTISING

Până recent, Marcel Ciolacu a susţinut în repetate rânduri că PSD trebuie să aibă o conducere legitimă înaintea alegerilor din acest an. 

Codrin Ştefănescu: Teodorovici are susţinerea multor membri pentru funcţia de preşedinte

Pe de altă parte, fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a anunţat că a discutat cu mulţi colegi din partid care i-au spus că ar vrea să plece din PSD.

El le-a cerut acestora să aibă răbdare, pentru că va fi în curând Congresul PSD, iar Eugen Teodorovici are susţinerea multor membri ai formaţiunii pentru funcţia de preşedinte, „cu sau fără voia lui Ciolacu şi a şefilor săi din afara PSD”.

ADVERTISING

„Dragi colegi din PSD! În ultimele sāptāmâni am vorbit cu sute dintre voi. Cu preşedinţi de organizatii, primari, viceprimari, deputaţi, senatori, consilieri judeţeni şi locali.

Despre ceea ce a ajuns astăzi partidul, despre nemulţumirile din teritoriu, despre dorinţa unora de-a evada urgent din PSD!

Aveţi răbdare şi nu rupeţi rândurile! Vom avea un congres curând şi Eugen Orlando Teodorovici are deja susţinerea imensă a membrilor de partid pentru funcţia de preşedinte! Cu sau fără voia lui Ciolacu şi a şefilor săi din afara PSD! Ne vom recupera curând partidul, vă promit asta! Fiţi alături de noi!”, a scris Codrin Ştefănescu luni pe Facebook. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇