Eugen Teodorovici candidează la funcţia de preşedinte al PSD și spune că partidul a ajuns rău din cauza prostiei

Eugen Teodorovici candidează la funcţia de preşedinte al PSD și spune că partidul a ajuns rău din cauza prostiei

Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al PSD, duminică, într-o conferință de presă presărată cu atacuri la Marcel Ciolacu.

”PSD, de fapt, conducerea interimară actuală a partidului, lasă acest guvern să-și facă de cap. Cel mai mare partid din România se pare că ține morțiș să devină cel mai mic. (…)

Nu poți să dai din coadă pe lângă președintele Iohannis, în timp ce președintele Iohannis calcă în picioare PSD. Conducerea de azi a PSD a folosit cele 9 luni ca să stea degeaba”, spune Teodorovici, care pune această situație pe seama ”prostiei”, un atac direct la liderul interimar Marcel Ciolacu.

ADVERTISING

Nu poţi să stai în Opoziţie nouă luni fără să faci opoziție. (…) Astăzi îmi anunţ candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD", a declarat Teodorovici, duminică, într-o conferinţă de presă.

Eugen Orlando Teodorovici a fost ministru al fondurilor europene și apoi al finanțelor publice în Guvernul Victor Ponta, apoi ministru al finanțelor publice în Guvernul Viorica Dăncilă.

La fel ca Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, și Teodorovici a avut o relație strânsă cu Liviu Dragnea, fostul șef al partidului, care acum este închis la penitenciarul Rahova.

ADVERTISING

Renaște din cenușă alianța „Ciuma Roșie”?

V.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇