Ciolacu nu e de acord cu Iohannis: Putin nu e singurul vinovat pentru inflație

Ciolacu nu e de acord cu Iohannis: Putin nu e singurul  vinovat pentru inflație

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spune că merge la cumpărături uneori şi că, făcând un calcul cu fiul său, a constatat că plăteşte cu 30-35% mai mult în ultima perioadă. 

„Am încredere că Guvernul a luat cele mai bune măsuri. Inflația nu a apărut că cineva nu și-a făcut tr

"România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria... noi şi Polonia şi Cehia suntem cei mai afectaţi, ţinând cont de apropierea de Ucraina. Este şi Putin unul dintre vinovaţi, dar avem şi o vină internă în guvernările anterioare, unde s-a făcut o liberalizare total haotică la energie şi superficială, din punctul meu de vedere, cu o abordare simplistă”, a afirmat Marcel Ciolacu duminică, în emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, întrebat dacă este de acord cu afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis conform căreia preşedintele rus Vladimir Putin este vinovat pentru scumpirile cauzate de inflaţie. 

ADVERTISING

"Guvernul, Parlamentul își fac treaba. Nu e cazul să încercăm să aruncăm vina asupra Guvernului, asupra Parlamentului, asupra clasei politice. Vinovat este Putin, care a declanșat acest război.

Acest guvern își dă silința și a găsit soluții bune și se străduiește în continuare să găsească soluții pentru a atenua impactul acestor crize și de a face viața românilor mai bună sau, până trecem podul, cum se spune, mai suportabilă”, a spus Klaus Iohannis, în 12 mai.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇