Cătălin Drulă: Dreapta Unită va învinge Stânga Comasată

Cătălin Drulă: Dreapta Unită va învinge Stânga Comasată

Trădarea PSD-PNL, sub privirile complice ale președintelui Iohannis, este completă. Comasarea alegerilor este un atac la democrație fără precedent. 

Votul românilor, principiu de bază al democrației, este un simplu inconvenient pentru PSD-PNL. 

Au decis că România este o pradă pe care să o împartă după bunul plac, ignorând complet voința oamenilor. O decizie a politicienilor pentru politicieni, o insultă la adresa fiecărui român și comasarea, de facto, a PSD și PNL. Avem un partid unic împotriva românilor. 

ADVERTISING

Alianța Dreapta Unită va avea candidați comuni în toate rândurile de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Suntem singura alternativă democratică la Partidul Unic care vrea să fure viitorul acestei țări. 

Am văzut ce poate face partidul unic în ultimii ani: taxe mărite, inflație scăpată de sub control, nepotism și corupție ca formă de guvernare. 

Baronii lor au transformat administrația publică într-o adunătură de sinecuri, au furat milioane de lei din banii publici, așa cum ne-au arătat cazurile Iulian Dumitrescu la Prahova și Dumitru Buzatu la Vaslui. Iar în timp ce românilor le spuneau să strângă cureaua, ei își măreau pensiile speciale. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Alianța Dreapta Unită cere declanșarea unui referendum pentru eliminarea pensiilor speciale, votarea imediată, În Parlament, a legilor de reducere a numărului parlamentarilor la 300, așa cum au votat românii, și alegeri în două tururi pentru primari. 

Lupta noastră este pentru a construi o Românie modernă. Lupta lor este pentru privilegii și sinecuri, pentru a acapara toate instituțiile statului. 

Lupta noastră este pentru a lua banii din PNRR pentru a construi spitale, autostrăzi și școli. Lupta lor este pentru jefuirea statului. 

ADVERTISING

Este momentul să ne mobilizăm toți cei care doresc o Românie modernă și să ne opunem partidului unic PSD-PNL.

Cătălin Drulă, președintele USR


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇