Afacerea Nordis. Lepădarea lui Ciolacu: Nu am fost niciodată în Dubai cu familia Ciorbă (Video)

Afacerea Nordis. Lepădarea lui Ciolacu: Nu am fost niciodată în Dubai cu familia Ciorbă (Video)

Premierul Marcel Ciolacu neagă că ar fi fost în vacanţă în Dubai cu Laura Vicol şi soţul acesteia, precizând că s-a întâlnit cu cei doi în avion la întoarcerea în ţară.

Liderul PSD a fost întrebat, joi, dacă a fost în vacanţă în Dubai cu Sorin Grindeanu şi Laura Vicol.

”Nu am fost niciodată în Dubai cu familia Ciorbă în vacanţă. Niciodată. Ca să lămurim şi acest lucru”, a susţinut premierul.

Acesta adaugă că s-a întâlnit în avion, la întoarcere, cu cei doi:

”Este o suprapunere, din câte îmi amintesc, vă daţi seama că am stat şi am căutat. De vacanţă este exclus, este o suprapunere de avion când m-am întors în ţară. Iertaţi-mă, mă puteam întâlni în avion şi cu domnul Iohannis, înseamnă că am fost cu el la golf?! Să mă ierte Dumnezeu!”.

ADVERTISING

Întrebat despre proiectele legislative anunţate după scandalul Nordis atât de PSD, cât și de PNL, Marcel Ciolacu a susținut că „nu e o competiție electorală”, dar că „nu poate să stea să se uite”, iar „acest fenomen să se mai întâmple”.

„Iertaţi-mă, înţeleg tot contextul, înţeleg contextul electoral. Eu n-am avut răbdare şi n-am avut timp să mă uit o oră la reportajul Recorder. Am prieteni care mi-au scris, care au avut această problemă (…) Eu nu pot să accept aşa ceva, indiferent despre cine vorbim (…)

ADVERTISING

Proiectul de lege al PNL, să mă ierte Dumnezeu, am înţeles că este din 2019. Eu ştiu că în 2019 exista o majoritate parlamentară, nu cu PSD, nu înţeleg cine i-a ţinut să nu-l treacă.

Că între timp am găsit noi în coşul de gunoi că avem un proiect acolo uitat şi uitaţi cum noi eram zmei, dar ne-a oprit PSD – care era în Opoziţie – la mine nu merg şmecheriile astea, nici măcar în campanie”, a mai spus Ciolacu, citat de News.ro.

Declarații de presă susținute de premierul Marcel Ciolacu după vizita la fabrica Mondelez

Declarații de presă susținute de premierul Marcel Ciolacu după vizita la fabrica Mondelez

Publicată de Marcel Ciolacu pe Joi, 10 octombrie 2024

Laura Vicol, deputat PSD, este soția lui Vladimir Ciorbă, asociatul principal al grupului Nordis.

ADVERTISING

Amintim că Laura Vicol a demisionat, marţi, din funcţia de preşedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor. Ocupa acest post din noiembrie 2021.

Demisia acesteia a venit în urma anchete Recorder - ”Schema Nordis. Maşinăria de făcut bani a celui mai puternic clan politico-imobiliar”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇