Despre manipularea comunicării, de la domnul Boc la domnul Rafila

Despre manipularea comunicării, de la domnul Boc la domnul Rafila

• Primarul din Cluj, Emil Boc, spune că PSD și PNL sunt ca două echipe de fotbal, care au o rivalitate istorică, dar, atunci când joacă pentru naționala României, pun în plan secundar rivalitatea și dau tot ce pot mai bun pentru țară.

Iată un bun exemplu de manipulare politică. Domnul Boc ar trebui să rămână doar primar de Cluj, funcția de comunicator liberal este o căciulă prea mare pentru dumnealui.

• Social-democrata Laura Vicol este noul preşedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor. Deputatul USR Silviu Dehelean spune că Laura Vicol este reprezentanta Alinei Bica, a clanului Cămătarilor, a lui Daniel Dragomir, spune că este prietena Elenei Băsescu şi a Olguţei Vasilescu.

ADVERTISING

Băi băieți, pe aia cu ,,jos ciuma roșie” o înțeleg, pe asta cu ,,jos avocații care apără penali” nu, pentru că meseria de avocat este una legală. Înțeleg povestea cu mizeria morală a unora, dar asta nu e pedepsită de lege. Așa că ar fi mai bine să îi bateți obrazul domnului Ciolacu, care a promis schimbarea la gând a PSD și nu o face nici măcar pe aia la față.

• Ce era de așteptat s-a produs: PSD, prin finanțistul mult prea cheltuitor Câciu, a crescut cheltuielile bugetare la 8,124 miliarde de lei, de la 4,831 de miliarde. Dar magicianul social democrat a mermelit cifrele ca deficitul bugetar să rămînă la 7,13% din PIB.

Nu mai vine PNNR-ul ăla odată și nu mai ajungem la federalizarea pe bune a UE, ca să nu mai avem parte de cheltuitori din ăștia. Că în ce-l privește pe domnul președinte, guvernul e solid și bine condus, uite dovada, PSD face ce vrea cu finanțele, nu ce trebuie. Dar nu-i bai, nu pentru asta au fost alegătorii ăia extremiști la PSD gazați la 10 August, ci ca să plece Dragnea, uite, Dragnea nu mai e în PSD, ce mama mă-sii mai vor și ăștia, domnul Câciu a semnat acordul PNRR, merita un mic premiu pentru partid.

• Uite că și domnul Arafat se îndoaie după cum bate vântul: vaccinați vor fi doar în zona oficială la parada de 1 Decembrie, în rest unul peste altul, grămadă, chiar dacă șeful urgențelor bate șaua publică cu distanțarea. Păi dacă au voie pe margine strâns adunați nevaccinați și vaccinați, la târgurile de Crăciun de ce au voie doar vaccinații? De ce doar pentru ei sunt valabile cârnații, sarmalele și pastrama? Asta e adevărata discriminare, ea se petrece atunci când mermelești regulile și cauți excepții de la ele de dragul de rămâne pe funcția de urgență.

• Da' de ce să dăm cu var, se întreabă retoric primarul PSD de Brăila, ofuscat precum că virgulă cadrele didactice vor trebui să facă testele covid în școli folosind saliva elvilor. Păi dacă testele sunt cu salivă, cu ce mama dracului să fie făcute, cu pipilică? E sub demnitatea cadrelor didactice să se uite la dantura copiilor și să le plimbe niște bețișoare pe obrăjorii interiori? Păi când elevii lor iau note mici și rămân și repetenți, unde e demnitatea cadrelor didactice? Când nu-și fac meseria la școală și adună ca Iohannis bani negri din meditații, unde le este demnitatea profesională?

Și la urma urmei, dacă domnul Cîmpeanu e la PNL, de ce nu face membrul de partid ce zice ministrul sănătății lui de partid care vrea testare, nu certificat verde? Alte probleme municipale n-o fi având primarul din Brăila, ce, a terminat deja cu, fie blestemat tâmpitul ăla de i-a dat numele, programul Anghel Saligny?

• Ministrul Rafila mizează pe noroc, pentru că noua formă a covid, botezată Omicron, s-ar răspândi mai mult, dar ar da forme mai ușoare. Până acolo vom avea parte de valul 5 și de certificatul verde ,,universal”, care va fi activat și dezactivat în funcție de incidența cazurilor. Aici am o nedumerire ne-științifică: păi dacă certificatul a fost introdus ca să oprească răspândirea virusului, cum poate deveni el caduc când rata de incidență scade, păi virusul nu se transmite și atunci? Sau e o cocoloșire a ,,doctrinei PSD” prin care domnul ministru încearcă să impună ce e de impus?

Apropo, de ce este certificatul domnului Rafila ,,universal”, ălălalt mort și decedat în parlament prin grija PSD era doar ,,local”? Domnule, cum se dau doctorii cu discursul după politicieni, minune mare, domnul Rafila comunică asemenea domnului Boc.

Ei, cetățeni gazați la 10 August, acum înțelegeți de ce în contra dorințelor dumneavoastră PSD+PNL=LOVE?


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇