Vin Diesel, acuzat de agresiune sexuală

Vin Diesel, acuzat de agresiune sexuală

O fostă asistentă îl acuză pe celebrul actor Vin Diesel de agresiune sexuală.

Faptele s-ar fi petrecut în 2010, într-o cameră de hotel din Atlanta, când vedeta filma Fast Five, al cincilea film din seria Fast & Furious, transmite BBC.

Asta Jonasson susține într-un proces intentat la Los Angeles că Vin Diesel (ajuns acum la 56 de ani) ar fi pipăit-o pe sâni, forțat-o să-și dea jos lenjeria intimă, apoi, a lipit-o de un perete şi s-a masturbat în fața ei.

Femeia fusese angajată de echipa de filmare şi o dă în judecată şi pe de sora actorului, Samantha Vincent – care conduce compania sa de producție One Race Films – pentru că după acest incident ar fi fost imediat concediată.

ADVERTISING

În plângere, scrie că actorul „a ignorat declarațiile clare de neconsimțământ ale doamnei Jonasson” în timp ce o pipăia. După ce „a țipat și a fugit spre baia din apropiere”, vedeta a prins-o, „a lipit-o de perete cu corpul său”.

„Doamna Jonasson s-a simțit neajutorată, stima de sine i-a fost demolată și și-a pus la îndoială propriile abilități și dacă o carieră de succes ar cere ca ea să-și folosească trupul pentru avansare”, se mai arată în plângere.

Pe lângă agresiune sexuală, femeia acuză discriminare de gen, suferință emoțională și reziliere nelegală a contractului.

ADVERTISING

Avocatul actorului spune că clientul său, pe numele lui adevărat Mark Sinclair Vincent, „neagă această afirmație în întregime”.

„Este prima dată când aude de această plângere, care datează de 13 ani și este făcută de o persoană care ar fi lucrat pentru actor timp de doar 9 zile”, a adăugat acesta.

Pe lângă franciza Fast & Furious, Vin Diesel este cunoscut pentru filme precum Gardienii Galaxiei, XXX și Riddick.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇