Și Bruce Springsteen o susține pe Kamala Harris: Trump e „cel mai periculos candidat prezidențial din viața mea” (Video)

Și Bruce Springsteen o susține pe Kamala Harris: Trump e „cel mai periculos candidat prezidențial din viața mea” (Video)

O nouă susţinere pentru Kamala Harris, cu aproximativ o lună înainte de alegerile prezidenţiale din SUA, vine de la artistul american Bruce Springsteen.

Într-un videoclip publicat joi pe reţelele sale de socializare, cântăreţul a făcut apel la un vot pentru candidata democrată.

„De la Războiul Civil, această mare ţară nu a fost poate niciodată atât de divizată politic, spiritual şi emoţional ca acum”, a declarat artistul de 75 de ani.

Bruce Springsteen l-a numit pe Donald Trump „cel mai periculos candidat prezidenţial din viaţa mea”.

ADVERTISING

Acest sprijin din partea cântăreţului american nu este o surpriză. Deja în 2020, muzicianul a susţinut Partidul Democrat, făcând apel la un vot pentru Joe Biden. În 2021, el a scris împreună cu Barack Obama o carte, intitulată „Born in the USA”, şi a lansat un podcast cu fostul preşedinte american.

Bruce Springsteen nu este primul artist care o susţine pe Kamala Harris.

Katy Perry, Beyoncé, George Clooney şi Ariana Grande au îndemnat toţi la vot pentru adversara lui Donald Trump. Cea mai mare susţinere a venit din partea lui Taylor Swift, care în septembrie anul trecut a descris-o pe candidata democrată drept o „războinică”.

ADVERTISING

„Cred că este un lider stabil şi talentat şi cred că putem realiza mult mai multe în această ţară dacă suntem conduşi de calm şi nu de haos”, a scris ea pe Instagram, la acea vreme.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇